Wpadaj właśnie skleciłam pyszność z malinami , a juto dorobię serniczeka tak w ogole to pragne ciasta ....jakiegokolwiek......
ania_g21 - buziaczki w stópki Oliwierowi
Lecę dalej do kuchni, ale tym razem coś po szamać :-).
Spokojnej nocki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wpadaj właśnie skleciłam pyszność z malinami , a juto dorobię serniczeka tak w ogole to pragne ciasta ....jakiegokolwiek......
To tak jak u nas, też nic. Muszę się za to zabrać, ale..... zawsze brakuje czasu, a tych fotek już tyle jest, ze weź się teraz zdecyduj...a ja nie mam zadnego zdjecia Alusia wywolanego tylko na kompie albo na plytach...moja mama juz placze ze nawet wnuka kolezankom nie moze pokazac
100? To u mnie jeszcze jedno zero dodać ... ale co ja zrobię, jak bardzo lubię robić fotki,a moja córcia taka fotogeniczna ;-)Ja odkąd kupiłam aparat cyfrowy parę lat temu to ŻADNEGO zdjęcia nie wywołałam, ciągle się jakoś zebrać nie mogę. Ale powiedziałam sobie dość, juz mam nawet powybierane najfajniejsze zdjęcia (tylko od urodzin Igorka) a i tak 100 się zrobiła. Chyba wezmę przykład z was i co miesiąc będę wywoływać.