reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
bluebell- co ty za głupoty wygadujesz- podejdź do tego na luzie- uda sie to sie uda nie to nie- ten mój jest tanni (wiec ci zal nie bedzie)
a naprawde dobry- spróbój Kochana koniecznie:tak::tak::tak:

Hejka

bluebell zdrówka

Ja odkąd kupiłam aparat cyfrowy parę lat temu to ŻADNEGO zdjęcia nie wywołałam:no:, ciągle się jakoś zebrać nie mogę. Ale powiedziałam sobie dość, juz mam nawet powybierane najfajniejsze zdjęcia (tylko od urodzin Igorka) a i tak 100 się zrobiła. Chyba wezmę przykład z was i co miesiąc będę wywoływać.

A ja byłam dziś na szczepieniu, ale siebie na wzw (II dawka) bo we wrzesniu mają mi nadżerkę wycinać:-(. I ręka mnie rąbie teraz.

Aaaa dostałam dzis paczkę od nutrici z próbkami, 2 wykorzystamy a 2 do oddania bo z mlekiem są.

Kurczę znowu mnie na allegro przelicytowali:wściekła/y:, ale normalnie pogięło tych ludzi, za zestawy ciuszków ponad 500zł dają:angry:

nie wiem co jeszcze, jakbym juz nie zaglądała to dobranoc

Hejka,
wpadłam sie tylko pożalić, byliśmy dzisiaj na szczepieniu i moja Tola przez ostatnie 10dni przybrała aż 45g:crazy:... mam przez to mega doła i sama już nie wiem co robić, niby wyniki ma już ok a jeść dalej nie chce:-(ani cyca ani butli:wściekła/y:

no to sie wyżaliłam i lecę do wyrka
dobranoc

Czołem!
Kurczę jestem dziś pierwsza :confused:. Nie spodziewałam się. Ja dziś wyspana, maleńka gada do karuzeli i innych zabawek, a starszak śpi :tak:.
Margaret - a może Tola jest tak ruchliwa i szybko spala? Bo są i takie dzieci. Moja starsza była długo szypiorkiem, chyba do 8 miesiąca. Nie załamuj się!
bluebell - płucz gardełko kieliszeczkiem oliwy z oliwek :tak:. Zdrowia
Asia100 - mi udało się wylicytować super kaloszki dla starszej :-) - ja zawsze włączam się w ostatnich sekundach aukcji

Cześć Wam mamuśki w piękny, słoneczny środowy poranek. Wstałam raniutko kawę zbożową wypiłam, starsze śpią, a Julci grzecznie w łóżeczku leży. No to jeszcze sprawdzę czy milionerką przypadkiem nie zostałam i do roboty :-p - sterta prasowania czeka.

bluebell - a leczysz się niekiedy homeopatią? Polecam homeogene, u mnie zawsze skuteczne :-)

reklama
Hejka!
Wczoraj już nie miałam siły do Was zajrzeć, padłam chwilę po nakarmieniu i uspaniu Ani. Skumulowało mi się chyba zmęczenie z ostatnich dni albo tygodni, bo normalnie chodziłam jak śnięta.
A jeszcze popołudniu, jak nieślubny wrócił z pracy, pojechaliśmy parę kilometrów za miasto na wioskę. Kupiłam przez Allegro fajny komplecik - bluzka + ogrodniczki, używane za grosze. I okazało się że to rzut kamieniem od nas, no to odebraliśmy osobiście. Przy okazji mała pooddychała świeżym wiejskim powietrzem ;-)
A na miejscu babka mi proponuje, ze jak chcę, to ona jezcze ma parę innych ciuszków, na zimę i mogę zobaczyć. No i... przytaszczyła 2 wielkie torby! :szok: Poogladaliśmy i wybraliśmy całkiem fajne, zadbane rzeczy, cieplusieńkie, więc się już zimy nie boimy :-D. A najbardziej cieszę się z kombinezonika - bladoróżowy, prawie nieużywany. Za całość daliśmy 170zł, ale tyl to ona prawie dała za sam ten kombinezon. Więc wycieczka się udała. Tylko potem padłam :sorry2:
A dziś mój skowronek zrobił nam pobudkę przed 5! :szok::baffled::sorry2: Dobrze, że A. się nim zajął, bo ja chyba bym zasnęła na stojąco. Zajął, znaczy wsadził do łóżeczka i włączył karuzelkę ;-) a jak się dziecię znudziło i postanowiło jednak zjeść coś i zasnać, to już mamusi rola :tak:
Niestety jesteśmy już same, A. w pracy i wróci w piątek :szok::-( wiec trzymcie kciuki co bymi córa dała czasem odsapki.
O, już się nudzi więc narazie nici z czytania innych wątków :sorry2:
a ja nie mam zadnego zdjecia Alusia wywolanego:zawstydzona/y: tylko na kompie albo na plytach...moja mama juz placze ze nawet wnuka kolezankom nie moze pokazac
To tak jak u nas, też nic. Muszę się za to zabrać, ale..... zawsze brakuje czasu, a tych fotek już tyle jest, ze weź się teraz zdecyduj... :sorry2:

Ja odkąd kupiłam aparat cyfrowy parę lat temu to ŻADNEGO zdjęcia nie wywołałam:no:, ciągle się jakoś zebrać nie mogę. Ale powiedziałam sobie dość, juz mam nawet powybierane najfajniejsze zdjęcia (tylko od urodzin Igorka) a i tak 100 się zrobiła. Chyba wezmę przykład z was i co miesiąc będę wywoływać.
100? To u mnie jeszcze jedno zero dodać ... ale co ja zrobię, jak bardzo lubię robić fotki,a moja córcia taka fotogeniczna ;-)

Narazie! Bo ktoś krzyczy "Mama" z łóżeczka ;-):sorry2::-D

Do góry