reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Hej babeczki, ja dzisiaj w wesołym nastroju jestem bardzo, odebrałam wyniki badań prenatalnych, robiłam test zintegrowany Pappa, wszystko wyszło ok, brak wskazań do dalszych badań inwazyjnych. Huuuuurrraaa!!!

Od rana jestem na wysokich obrotach, jeszcze tylko obiadek i koniec na dzisiaj.
Rano miałam klientkę na pazurki, potem chwilka dla siebie i jechałam do Gdańska po te wyniki, następnie chciałam coś kupić dzidzi ładnego ale nic ciekawego nie znalazłam a nie chciało mi się jechać gdzieś indziej, potem pojechałam na chilkę do pracy na pogaduchy i pochwalić się wynikami, potem zakupy w Biedronce i dopiero teraz jestem.

Kręgosłup też mnie boli dzisiaj mocno i brzuszek robi mi się coś twardy więc zmykam robić obiadek i leżę już do jutra.

Buziaki

reklama
Hej babeczki, ja dzisiaj w wesołym nastroju jestem bardzo, odebrałam wyniki badań prenatalnych, robiłam test zintegrowany Pappa, wszystko wyszło ok, brak wskazań do dalszych badań inwazyjnych. Huuuuurrraaa!
I cudnie!!! Teraz będziesz spokojniejsza. A my życzymy dużo zdrówka i by tam maluszek rozwijał się zdrowiutko.

czesc kwietniówki!

własnie wciełam pysznego nalesnika...i zaswieciło piękne słonce... dzis wieczorkiem czeka mnie milutki wieczór filmowy :)

macie pzrepis na dobry tort?takiego zeby był łatwy i smaczny?

hihi będę teraz sie u was bardziej udzielac bo na zamknietym gdzie pisałam atmosfera siadła strasznie poczytacie same osądzicie a co do tortu szukam przepisu na cos naprawde łatwego...i smacznego :)

>> marys16
chyba nie podejme takiego ryzyka zeby moj sam zrobił łazienke, mam zbyt zdecydowane podejscie do tego co chce. on mi walnie brąz z zielenią albo bezowym, a ja chce czarną z mocnym fioletem.
wiec bym musiała chyba po omacku chodzic zeby to przeboleć.

reklama
witam jak zwykle o wczesnej porze:-) wczoraj do was zagladalam, ale bylam tak padnieta, ze nawet nie mialam sily nic napisac.. od rana na nogach.. bylam na zakupach z mezusiem, a potem zmobilizowalam sie i za sprzatanie na niedziele sie wzielam.. nio i to chyba za duzo jak na jeden dzien.. pod wieczor to myslalam ze umre.. glowa mi pekala, brzusio bolal i znowu mialam mdlosci:-:)-:)-( a tu jeszcze 3 dni takiego wariactwa przedemna.. na szczescie mam supr wyrozumialego mezusia i najchetniej to by mnie we wszystkim wyreczal.. wczoraj dzielnie dzwigal wszystkie zakupy, a bylo tego spooro, a pozniej wieszal zaslony i firany, bo ja juz nie bylam w stanie.. a najgorsze ze dzisiaj czeka mnie to samo.. znowu zakupy i sprzatanko.. nio ale sami tego chcielismy zapraszajac 17 osob na niedziele:-) najbardziej chyba przeraza mnie to, ze bedzie tyle pysznosci na stole tzn wszystko co uwielbialam przed ciaza, a teraz od wszystkiego mnie odrzucilo.. pewnie na cos sie skusze, ale pozniej to zdrowo odchoruje:-( brrr..
troche sie rozpisalam, ale mam nadzieje ze nikt nie bedzie mial mi tego za zle:-D

ps. alka poszukaj sobie na necie przepis na tort bananowo czekoladowy.. ja juz pare razy taki robilam.. na swieta, na urodziny dla mezusia.. przepis naprawde latwy, a efekt super..

Do góry