reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Witajcie Dziewczynki,
widzę że od rana ruch tutaj jak w ulu. Ja trochę dziś dłużej pospałam ale za to miałam pobudkę o czwartej. Obudziło mnie takie ssanie w żołądku, że musiałam wstać i pójść do lodówki:-) Zjadłam trochę sałatki jarzynowej i wróciłam do łóżeczka:-)
A zaraz chyba wezmę się za naleśniki, bo wczoraj miałam wielką ochotę tylko chęci było brak na ich zrobienie:no:
Zauważyłyście ze wieczorami to jakoś tak pusto u nas na forum? Nikt się nie odzywa. Wydaje mi się ze chyba w większości wolimy spędzać wieczorki z mężami, narzeczonymi tudzież konkubentami ;) w domowych pieleszach:tak:

miłego dnia

reklama
uwielbiam te jedzeniowe pogaduszki w ciąży:-D:-D:-D

mnie też raczej od słodkiego odrzuca - ciągnie mnie do nabiału i owoców - rano zasysam wszystko jak odkurzacz, a wieczorem na widok jedzenia mi niedobrze:sorry2: od 19 nie jestem w stanie nic przełknąć, najwyżej herbatę:baffled:

co do wypieków naprawdę gorąco polecam stronkę
Moje wypieki
przepisy tam są bajeczne, wszystko się udaje, zdjęcia mówią same za siebie - marcówki 2006 oszalały na punkcie tej stronki i wszystkie jak jeden mąż pichcą i pieką:-D:-D

koga naparwde fajna stronka :)szczególnie te ozdoby na jedzeniu....pięknie podane...

ale któras z was narobiła mi smaka na pierogi:) mhm...pycha z truskawkami... w ogóle truskawki ...takie z krzaczka...marzenie...

ja dzis dzien na bieganie...musze prezencik dla męża odebrac :) ale byle wszystko pozałatwiac :)

Zauważyłyście ze wieczorami to jakoś tak pusto u nas na forum? Nikt się nie odzywa. Wydaje mi się ze chyba w większości wolimy spędzać wieczorki z mężami, narzeczonymi tudzież konkubentami ;) w domowych pieleszach:tak:

ja tez wieczorkami znikam do mojego mężusia. Bo tylko wieczory i weekendy są dla nas :-)
A ja nie mogę jeść nic słodkiego. I jak przed ciążą mogło mięso dla mnie nie istnieć teraz nie może go zabraknąć ani na jednym posiłku. Wszystko tuszone pieczone smażone wędzone. Każda postać i forma mięsa jest przezemnie przyjmowana :-)

Witajcie ja też się melduje.Tak na chwilke bo w pracy jestem.W domu cos mi net padł.Może poradzicie mi co facetowi można niebanalnego na imieninki kupić...11 listopada mj M ma a ja żadnych pomysłów :-(

cześć dziewczynki, wpadam się przywitać :-)

Hej babeczki, ja dzisiaj w wesołym nastroju jestem bardzo, odebrałam wyniki badań prenatalnych, robiłam test zintegrowany Pappa, wszystko wyszło ok, brak wskazań do dalszych badań inwazyjnych. Huuuuurrraaa!!!

Super wieści Gosiaczku, bardzo się cieszę :tak:

A ja klikam głównie z pracy więc zazwyczaj do 15 jestem :tak:

Aniu, mi niestety też nic ciekawego do głowy nie przychodzi.

Witam i gratuluję wszystkim przyszłym mamusią , i dołączam do was.
Mam termin na 7 kwietnia. Jest to moje drugie dziecko, mam już 7 letniego syna i teraz mam nadzieję, że będzie córa. Ale najważniejsze by było zdrowe a płeć nie gra roli. Mam trochę obaw bo od pierwszego porodu trochę czasu minęło, ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Pozdrawiam.

reklama
ania_g21 Mamy ten sam problem, mój M też 11tego ma imieniny :-D ale co gorsze w przyszłym tygodniu ma jeszcze urodziny, a ja nie mam kompletnie żadnego pomysłu.:szok:
Ratujcie dziewczynki, może coś podpowiecie?

ewka1983 Witaj wśród Kwietniówek :)

Do góry