reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

witam z rana!!! Mialam wczoraj jakis szalony przypływ energii na sprzątanie..a teraz zdycham,,,:angry::angry:powinnam sama na siebie nakrzyczeć:angry:

A wieczorem zachciało nam się pizzy,przyszli znajomi i sami ja zrobilismy mmmmcałą duużą blachę!!!Pychota!!Pisze do Was i zajadam ostatni kawałek:-)

reklama
Witam sie i ja ;-) oj widzę, że zachcianki mamy coraz to lepsze :-D mnie wczoraj w nocy napadło na pierogi z truskawkami i chcąc nie chcąc musiałam zjeść bo zamęczyło by mnie do rana :szok: a z tą pizza lolaliciouse to narobiłaś mi mega wielkiej ochoty ! :-D:-)

Dzien dobry:) jest brzydko zimno i pochmurno, a ja nie mogę się przemóc żeby wyjść spod kołderki i zrobić sobie śniadanie;p choć pewnie mały potworek zaraz mnie do tego swoimi sposobami zmusi:-)

:-D:-Dhihi takk..pizza się skończyła..czas na bułeczkę i kakao:-D:-D

Z nas to takie małe "pochłaniacze" sie robią...:baffled:
Niestety mnie od ciasta odrzuca więc pędzę do lodówki po jakies mięcho do bułeczki:):)

reklama
Do góry