reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
cześć dziewczyny :-) rany ale mialam noc - 7 pobudek na cycowanie (od 19:30 do 5-tej) :szok::baffled: mam nadzieję, że uda mi się dziś trochę odpocząć, ale póki co mały drań nie zamierza spać :dry:
my chrzcimy młodego w tą sobotę :-) wczoraj udało mi się wreszcie kupić bluzkę i buty, więc odpadł problem w co się ubiorę ;-) ale i tak najchętniej bym przespała całą tą imprezę ;-)
aniolku dużo zdrówka :-)

witam babki
u mnie baaardzo dobrze
w poniedzialek dostane zwrot macierzynskiego czyli kolo 6000!!!!!!!!!!! boze jak fajnie
no i porobilismy troche planow na pl jedziemu do krakowa do zoo i tarnowskie gory do aquaparku no i do zakopca reszta jeszcze pusta

Hej babki:-)
Szlag mnie trafi zaraz!!!Napisalam mega posta i mi Go wcielo!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:Ale sie wkurw.....
eh no to w skrocie...u nas poranek super,bo sloneczko wyszlo mam nadzieje,ze tak bedzie caly dzien,bo chce do miasta isc kupic bratu kartke na 18tke(jakas duza i fajna-mam nadzieje,ze znajde:tak:)
Mielismy jechac do kolezanki ktora urodzila ponad 2 tyg temu coreczke ale zadzownila i przelozylismy to na wtorek.
Kurde ciesze sie strasznie,ze juz w sobote bede w domku!!!!!!!!!Mam nadzieje,ze bedzie cieplo bo chce sie wykapac w basenie u mnie(mamy duuzy:-))A ja mam plan,ze jak bede u mnie to w sobote 18tka a w niedziele sie wybierzemy do Ojcowa porobic fotki itd.A swoja droga przepiekne miejsce!!!!!!!

aha witaj i czekamy na relacje z pobytu w PL:tak:

ooo klucha krakow:)Najpiekniesze miasto w Polsce!!!!!!!!!!Uwielbiam je i okolice!!!!!!

marys moj tez ma takie krotkie drzemki ledwo co sieade do kompa a on juz sie obudzil:confused:

aaa i nie pochwalilam sie...moj synio jak wczoraj usnal przed 22 to obudzil sie ok 4!!!!!!!!!!:szok::szok::szok:Pozniej pobodka przed 7 chyba i do tej pory spi.:szok::szok::szok:Jestem w szoku bo nigdy takiej dlugiej przerwy nie bylo na karmienie.Fakt faktem,ze usypialam Go dlugo,bo co Go wlozylam do lozeczka to sie budzil i placz:szok:(ciagle tak ma nie wiem dlaczego)No ale na szczescie zasnal dosyc szybko i spal dlugo.Sukces!!!!!

Dobra lece na zamkniety i cos chyba oprasuje poki moi faceci spia:tak:
Narazie milego dzionka zycze kochane, odezwe sie pozniej.
Paa

no to Klucha przy okazji Krakowa zapraszam do mnie:-):-):-)

u mnie noc okropna - poszedł do łóżka o 23, do 5 rano wstał 11 razy
ledwo żyje

cześć dziewczynki

to ja się ostatnio chwaliłam, ze młody przesypia całe noce.....?:zawstydzona/y: coś mu się poprzestawiało, poszedł lulać o 20:30 i o 22 obudził się z płaczem, cos musiało mu się przyśnić, a swoją drogą czy to możliwe że ma jakieś traumatyczne wspomnienia ze szpitala? bo tak się zastanawiałam, co takiemu małemu człowiekowi, co w sumie nie zaznał żadnej krzywdy, smutku, całymi dniami się bawi, ma cycka na zawołanie, skąd coś przykrego mogło mu się przyśnić?
potem obudził się o 3, potem o 6 i za nic uż nie chciał spać, dopiero padł o 8, i zdążyłam już wszystko wyszykować no i czekam aż prezes się obudzi, żeby iść na tą kontrolę do okulistki, a potem wstąpię do mamy (czasem się podśmiewuję, że w szpitalu to Karol miał dobrze, bo tyle ludzi go odwiedzało, a teraz... szara rzeczywistość - więc pojadę do babci, niech ma namiastkę;-))

klucha kraków jest najpiękniejszy, do wieliczki też zapraszam, ale jak Hania będzie starsza, na pewno kopalnia by się jej spodobała:tak:

aha super wyglądacie na spacerku, widać że i ty szczęśliwa i młody też skoro tak samcznie śpi:-)

no i czekam, a prezes dalej śpi...

aa z moich problemów co ostatnio się cieszyłam, niestety nie długo, po tych szpitalnych stresach jednak mam mniej pokarmu i raz dziennie muszę sie wspomagać sztucznym, daję NAN1 120 ml, myślicie że dobrze wybrałam?, bo kurcze doświadczenia w tej kwesti mi brak, a butelkowych mam pewno nie doczytam, mam nadzieję że to chwilowe, bo walczę ze sobą o pokarm, choć i tak już nie długo, gdzieś za trzy tygodnie chciałam wprowadzać coś, no bo do pracy trza wrócić...:-(

a on dalej śpi.. jeszcze czekam, daje mu jeszcze 30 minut

Cześć dziewczynki!!!

U mnie nocka suuuper 20 flaszeczka 180 bebilonu pepti+2 miarki kaszki kukurydzianej zostało wsysnięte na raz 3.30 cycek ten bolący i 6.30 koniec spanka.Wyklarowały nam się trzy dzrzemki około godziny rano poobiednia trzi-cztery godzinki:)-D:-D a co??Mamie też coś się od życia należy) i pół godzinki o 18....dziś wybieram się na okropnie długi spacer:tak::tak:
witam babki
u mnie baaardzo dobrze
w poniedzialek dostane zwrot macierzynskiego czyli kolo 6000!!!!!!!!!!! boze jak fajnie
no i porobilismy troche planow na pl jedziemu do krakowa do zoo i tarnowskie gory do aquaparku no i do zakopca reszta jeszcze pusta
Pilnuj kasy,żeby autko się z niej nie zrobiło:-D:-D:-D
krakowskie babki w sumie to bedzie mozna sie spotkac na kawcie czemu nie
w olsztynie tez bede po 20 wrzesnia :-)

A do Łodzi to nikt nie zagląda?!?!:-:)-:)-(

reklama
i tak powiem mojemu ze bedzie 1500 mniej;-)
no co
juz mam dosc jego gadaniny o nowym aucie juz sa dwa niech choc jedna sprzeda.
adusia ja naprawde cie kopne bo mi tylko o tym przypominasz.

Do góry