reklama
szczesliwa
Fanka BB :)
madzia dziękuje za przepis! :-)
a ja pieke ciasto...
mężulek opiekuje sie małą gadają własnie w swoim języku hihihi
gabi no fakt nie miały neta ale plotkowały tak samo :-);-)
klucha my polacy i polska też czekamy na ciebie!:-)
a ja pieke ciasto...
mężulek opiekuje sie małą gadają własnie w swoim języku hihihi
gabi no fakt nie miały neta ale plotkowały tak samo :-);-)
klucha my polacy i polska też czekamy na ciebie!:-)
madzia1989
Mama Dominisia
Ale sie wkur....na mojego MCigle sie obraza o cos a mnie szlag juz z nim trafia!!!!!!!!!!!
Ja juz prawie posprzatalam jeszcze tylko szmatorobik mi zostalWozekwalking odstapilam mojemu M ale i tak poniej ja pojde albo oboje gdzies sobie wybedziemy,bo do tesciow przyjezdza rodzina na grilla.
Domis spi,M pojechal wlasnie na zakupy a ja za chwile ide se brwi wyrwac,bo zaroslam jak dziki agrest
macie racje dziewczyny co do naszych mam,babc,ciotek itd...one to se musialy radzic!!!
klucha ja bardzo chetnie tylko niestety nie bedziesz u mnie w okolicygdybym prawko miala to owszem ale tak to lipa...
oho moje dziecie mnie wzywa,bo sie zbudzilo
papa
Ja juz prawie posprzatalam jeszcze tylko szmatorobik mi zostalWozekwalking odstapilam mojemu M ale i tak poniej ja pojde albo oboje gdzies sobie wybedziemy,bo do tesciow przyjezdza rodzina na grilla.
Domis spi,M pojechal wlasnie na zakupy a ja za chwile ide se brwi wyrwac,bo zaroslam jak dziki agrest
macie racje dziewczyny co do naszych mam,babc,ciotek itd...one to se musialy radzic!!!
klucha ja bardzo chetnie tylko niestety nie bedziesz u mnie w okolicygdybym prawko miala to owszem ale tak to lipa...
oho moje dziecie mnie wzywa,bo sie zbudzilo
papa
Cześć dziewczyny!
Remontu koniec, ale zostało jeszcze sprzątanie. Póki co dalej koczuję u mamy, ale od poniedziałku będę już w domu i super, choć u mamy nie najgorzej, mam trochę luzu i zawsze ktoś zajmuje się bubą
Wszystkie was pozdrawiam, chorutkim życzę zdrowia, podróżującym bezpiecznych dróg.
Do usłyszenia :-)
Remontu koniec, ale zostało jeszcze sprzątanie. Póki co dalej koczuję u mamy, ale od poniedziałku będę już w domu i super, choć u mamy nie najgorzej, mam trochę luzu i zawsze ktoś zajmuje się bubą
Wszystkie was pozdrawiam, chorutkim życzę zdrowia, podróżującym bezpiecznych dróg.
Do usłyszenia :-)
Kamile85
Klucha saint city towet to dobre miasto :-) ja tu mieszkam to zapraszam!!!
madzia1989
Mama Dominisia
Ja wlasnie jem kolacje a za chwile ide spac.Domis juz po kapieli spi a M w lozku czeka...juz sie pogodzilismy wiec narazie jest ok.
szczesliwa nie ma za co;-)
Dobra ide na inne watki a pozniej sie wykapac i spac.
Dobranoc kochane
szczesliwa nie ma za co;-)
Dobra ide na inne watki a pozniej sie wykapac i spac.
Dobranoc kochane
Kamile85
Łooo M. mnie wkurzył i na złości sam wykąpał i nakarmił Kajcia Miałam czas dla siebie! Co za tłuk (ni wdaję się w szczegóły bo szkoda czasu hahahaaaaaaaaaaaaa mąż głąb
szczesliwa
kamile jem ciasto i własnie połowa wylądowała na monitorze! jak przeczytałam twojego posta wybuchłam smiechem!cudo! i głąby nasze kochane cos w sobie mają:-);-)
reklama
witam kwietnióweczki, dla mnie już, powakacyjnie ;-) w wolnej chwili postaram się choć trochę nadrobić forumowych zaległości :-) udanego wypoczynku i bezpiecznych podróży dla tych, które to mają jeszcze przed sobą :-)
niektóre nasze maluszki mają już 4 miesiące - szok
niektóre nasze maluszki mają już 4 miesiące - szok
Podziel się: