reklama
a dziekuje za dobra rade, na pewno skorzystam, tylko musze poczekac az . z roboty wroci bo Hanek dla mnie dzisiaj laskawy nie jest.. wlasnie wsadzilam ją do bujaczka...moglaby usnac.. marzenie...Cześć
No to klasycznie ciotka specjalistka od schorzeń ortopedycznych się odezwie:-) Gorąca 10 minutowa kąpiel w wannie, a później fastum
Buźka i optymizmu życzę!!!!
madzia1989
Mama Dominisia
Kurde a ja sama w domu,Domis nie chce spac.Zdrzemnal sie moze na 15 min i tyleWysprzatalam juz kuchnie ale jeszcze reszta domu mi zostala...eh...no i teraz moj maly grubasek w bujaku siedzi i mu nie pasi
malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
widze, ze nie tylko nasz Mlody daje w kosc kurde nic mu nie pasi wyglada jakby sie do spania nadawal, ale jakos watpie, ze cos z tego bedzie
ooo.. znowu sie drze chyba ma w planach dzisiaj zflustrowanie matki
Hej,teściowa przyszła,przyniosła obiad,to jej w zamian odstąpiłam karnet na dzisiejszy wózekwalking
Szmatarobic i żelazkofitness mi został na dzisiaj,ale muszę się dożywić przy bb,przecież karmię
Buziaki i nie dajcie się małym szkodnikom;-)
Szmatarobic i żelazkofitness mi został na dzisiaj,ale muszę się dożywić przy bb,przecież karmię
Buziaki i nie dajcie się małym szkodnikom;-)
no nie tylko Wasz) za chwilę umre.. a tu M. za godz dopiero bedzie w domu... no traz to pol godziny zostalo, zaczelam pisac o 13 ale Hanka sie darła. Zmęczona spać się jej chce a usnąć nie może i marudzi.... na rekach mi spala a jak ja odkladlam to ryk... chyba z 5 razy probowalam az w koncu sie udalo...widze, ze nie tylko nasz Mlody daje w kosc kurde nic mu nie pasi wyglada jakby sie do spania nadawal, ale jakos watpie, ze cos z tego bedzie
chyba pojade do Mamy bo sama z tym bolem korzonków ni dam rady się Małą zajmować.. a tam i rodzice i siostra z mala, jeszce moja ciocia i chrzestna moja z bliżniakami u nas jest więc rączek i zdrowych kręgosłupów fuullll)
cosik marudne te nasze dzieciaki dzisiaj...ehh
wiecie, nawet nie podejrzewalam ze opiekowanie się maluszkiem jest takie wyczerpujące... ale i tak jestem szczęśliwa, że mamy naszego Szkrabka... wystraczy jeden słodki uśmiech)
swoją drogą podziwiam moją teściową ( 6 dzieciaków) i moją mamę ( nas 4 jest). Ja nie wiem jak one dały radę... bez pralek, aut, pampersów... masakra
oki, idę wczorajszy żurek podgrzac poki dzieć śpi, bo to zapwne nie potrfa za dlugo , a potem gorrrąca kąpiel za radą Skukanki )
Kainkas,tez się kiedyś nad tym zastanawiałam.Nasze mamy,babcie nie miały pralek,zamrażarek,pampersów,chusteczek,gotowych zupek,kaszek,leżaczków i miliona innych rzeczy.Ale miały więcej czasu,bo nie miały też INTERNETU
Asia100
marzec'04, kwiecień'09
Wpadłam tylko sie pożegnac. Jedziemy. Trzymajcie kciuki żeby młody dobrze podróż zniósł.
Bluebell wyslij mi sms-em swój nr telefonu (ja ci mój na priva wysłałam) to sie zdzwonimy w L-nie.
Paaaa
Bluebell wyslij mi sms-em swój nr telefonu (ja ci mój na priva wysłałam) to sie zdzwonimy w L-nie.
Paaaa
reklama
Podziel się: