reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
Cześć:cool2:

No to klasycznie ciotka specjalistka od schorzeń ortopedycznych się odezwie:-) Gorąca 10 minutowa kąpiel w wannie, a później fastum:-p

Buźka i optymizmu życzę!!!!
a dziekuje za dobra rade, na pewno skorzystam, tylko musze poczekac az . z roboty wroci bo Hanek dla mnie dzisiaj laskawy nie jest.. wlasnie wsadzilam ją do bujaczka...moglaby usnac.. marzenie...:zawstydzona/y:

Kurde a ja sama w domu,Domis nie chce spac.Zdrzemnal sie moze na 15 min i tyle:baffled:Wysprzatalam juz kuchnie ale jeszcze reszta domu mi zostala...eh...no i teraz moj maly grubasek w bujaku siedzi i mu nie pasi:dry::confused::baffled:

widze, ze nie tylko nasz Mlody daje w kosc:baffled: kurde nic mu nie pasi:dry: wyglada jakby sie do spania nadawal, ale jakos watpie, ze cos z tego bedzie:no:
ooo.. znowu sie drze:baffled: chyba ma w planach dzisiaj zflustrowanie matki:dry:

Hej,teściowa przyszła,przyniosła obiad,to jej w zamian odstąpiłam karnet na dzisiejszy wózekwalking:happy2:
Szmatarobic i żelazkofitness mi został na dzisiaj,ale muszę się dożywić przy bb,przecież karmię:-D
Buziaki i nie dajcie się małym szkodnikom;-)

widze, ze nie tylko nasz Mlody daje w kosc:baffled: kurde nic mu nie pasi:dry: wyglada jakby sie do spania nadawal, ale jakos watpie, ze cos z tego bedzie:no:
ooo.. znowu sie drze:baffled: chyba ma w planach dzisiaj zflustrowanie matki:dry:
no nie tylko Wasz:)) za chwilę umre.. a tu M. za godz dopiero bedzie w domu... no traz to pol godziny zostalo, zaczelam pisac o 13 ale Hanka sie darła. Zmęczona spać się jej chce a usnąć nie może i marudzi.... na rekach mi spala a jak ja odkladlam to ryk... chyba z 5 razy probowalam az w koncu sie udalo...:zawstydzona/y:

chyba pojade do Mamy bo sama z tym bolem korzonków ni dam rady się Małą zajmować.. a tam i rodzice i siostra z mala, jeszce moja ciocia i chrzestna moja z bliżniakami u nas jest więc rączek i zdrowych kręgosłupów fuullll:)):szok:

cosik marudne te nasze dzieciaki dzisiaj...ehh
wiecie, nawet nie podejrzewalam ze opiekowanie się maluszkiem jest takie wyczerpujące... ale i tak jestem szczęśliwa, że mamy naszego Szkrabka... wystraczy jeden słodki uśmiech:)):-D
:tak:
swoją drogą podziwiam moją teściową ( 6 dzieciaków) i moją mamę ( nas 4 jest). Ja nie wiem jak one dały radę... bez pralek, aut, pampersów... masakra:sorry2::szok:

oki, idę wczorajszy żurek podgrzac poki dzieć śpi, bo to zapwne nie potrfa za dlugo , a potem gorrrąca kąpiel za radą Skukanki :)):sorry2:

Kainkas,tez się kiedyś nad tym zastanawiałam.Nasze mamy,babcie nie miały pralek,zamrażarek,pampersów,chusteczek,gotowych zupek,kaszek,leżaczków i miliona innych rzeczy.Ale miały więcej czasu,bo nie miały też INTERNETU:-p

Wpadłam tylko sie pożegnac. Jedziemy. Trzymajcie kciuki żeby młody dobrze podróż zniósł.
Bluebell wyslij mi sms-em swój nr telefonu (ja ci mój na priva wysłałam) to sie zdzwonimy w L-nie.

Paaaa

reklama
Do góry