reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

witam i ja na razie samaw domu muj wraca kolo 13 z roboty a hania jeszcze spi.
wczoraj wieczor pierwsza proba sztucznego no i musze sie pochwalic wciagnela duszkiem 120 i poszla spac i spala do 6 rano tylko ze z kartonika zostalo mi 100 to zjadla to i dokarmilam cycem i spi dalej

reklama
heja!!!

u nas pogoda przecudna ale na spacer to chyba ok 15 sie pociagniemy.Bylam wczoraj u ginekologa--wszystko ok.Mam pytanie do mam cesarkowych--stosujecie jakies masci na blizny?bo mi lekarz kazal bo wtedy szybko zblednie.

Witam z rana Kobitki!

A ja sie zabieram za pakowanie:baffled:, bo ok 16 bedziemy wyjeżdżac do Lublina. Najgorzej że dzis ciepło a my mamy samochód bez klimy, więc ja wyjątkowo zamawiam chmurki na popołudnie:-)

Kamile witaj w ciotkowym klubie:tak:, ze mnie sie leje jak z zarzynanego wieprza:angry:

Mam nadzieje że uda mi sie jeszcze do was zaglądnąć, bo na wyjeździe nie bedę miała neta, a wracamy za tydzień w niedzielę. Jak ja bez was wytrzymam?:shocked2:

ooo wlasnie moje dziecko sie obudzilo,bo nadole pies zaczal szczekac:baffled::wściekła/y:szlag mnie z nim trafi,bo szczeka caly czas!!

Asia milej podrozy zycze i zeby chlodniej bylo,bo wiem co to znaczy jechac w samochodzie bez klimy z taki upalny dzien:baffled:Mnie to czeka za tydzien i mam nadzieje,ze nie ugotujemy sie,bo ostatnio bylo blisko:dry:chyba trza samochod nowy kupic co by klime mial.

klucha no to fajnie,ze tak Ci dobrze malutka spala i ze nie plula sztucznym;-)
A ja zajme sie moim dzieckiem,zaniose M sniadanie,bo zobilam mu(niech wie ze ma dobra zone:-D)i zabieram sie za porzadki sobotnie,mam nadzieje,ze uporam sie szybko z tym,bo chcialabym jecha dzisiaj gdzies,bo ladna pogoda.

Zycze milego dnia kochane;-)
Buziaki

reklama
am my wstali ledwo co to znaczy godzine temu a dziecko spi dalej... co za dziecko...kochane - ale za to dzis w nocy marudna jakas cos sie zdziwiłam bo raczej jest grzeczna...

pogoda super i dzis robie wypad z badzo fajną koleżanką na lumpki posmigac:-) może cos sie fajnego wychaczy:-)

Do góry