Kamile85
Fanka BB :)
znam to uczucie, jak teściowa bierze dziecko... łączę się z Tobą w bólu... i gratuluję umiejętności zachowania pozorów, u mnie są na wykończeniu, muszę dokupić, a z M. ciągle się awanturujemy o mamusięTesciowa zabrala Domiska na ogrodek(nie powiem zebym sie cieszyla no ale coz...pozory trzeba stwarzac)
No ale mam czas popisac i wstawic jakies zdjecia a za chwil chyba se obiad jakis zjem
Nooo klucha niezastąpiona!!! Niech wiedzą, że polaki to niezastąpione sądzwonila do mnie wlascicielka restauracji gdzie pracuje i poprosila mnie abym 13 sierpnia przyszla do pracy bo ma waznych ludzi zabukowanych a ona niewierzy ze ktos by dobrze zrobila wszystko jak ja i dla tego chce mnie. boze jak mi wzrosly morale ;-)
Haha moje też, or wczorajszego wieczora postanowil nauczyć się piszczeć i dzisiaj cały dzień ćwiczy. On jak sobie coś wbije do głowy to uparcie i z wielką irytacją próbuje do skutku, tak samo było z przewrotem na brzucholMoje dziecko ćwiczy piski różne
Też chcę ten przepis, łopatologicznie napisany!!! ;-)Zupa mi sie grzeje a kluski na parze rosna...a swoja droga uwielbiam je:-)
U mnie to samo, idę obciąć kłaki w poniedziałekDziewczyny mylam glowe i sie wystraszylam!!!!Tak mi wlosy wypadaja,ze garsciami ze szczotki i podlogi zbieram po rozczesywaniu:-(A delkatnie rozczesuje!!Jak tak dalej pojdzie to za miesiac bed lysa
Witajcie!!!
Też nie lubię i nie chciałam jej budzić. Ale mamy z nią problem, bo od 5-5:30 praktycznie jest już wyspana i chetna do zabawy, a wieczorem przed kąpielą zasypia na 2-3 godziny. Więc chcieliśmy tę drzemkę skrócić albo przesunąć w czasi wcześniej lub najlepiej po kąpieli żeby sobie zasypiała.
Do tej pory kąpaliśmy ją koło 21 jak się budziła. Ustaliliśmy że kąpiel wcześniej, koło 20.
No i już 2 dni pod rządnici z tego nie wychodzą, bo córeczka owszem, zasypia wcześniej, ale... śpi dłuzej, i i tak wychodzi że budzi się po 20 A bez drzemki popołudniowej się nie da, bo sama pada, marudna i zmęczona...
Może małymi kroczkami? Co kilka dni 15 minut później spanko... Albo jak mówi Gabi - Ty sie przestaw, będzie prościej ;-)
U nas już brzuchol polubiony, odkąd sam się KAjcio przekręcaA nie jest taka ostatnia u nas brzuch wróg publiczny nr 1 i nie umie jeszcze się przekręcić ale pracujemy nad tym
Moje dziecko to anioł, zajmuje się sam sobą po kilka godzin dziennie!!! Muszę kupić kamerę, miałam co prawda w planach aparat na zęby, no ale uwiecznić Kajcia wolę