reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Witam sie i ja w ten sloneczny poranek:-)
Domis spi wiec moge cos napisac ale za chwile biore sie za sprzatanie,bo najzel nie z tej ziemi mam w domu:baffled:Jeszcze pranie musze nastawic i wyprasowac to co wyschlo(chyba tydzien temu:eek:)nie mam nic czasu przez to,ze Dominmik taki marudny,bo caly czas tylko na rekach by chcial byc.

Powiedzcie jak ja mam oduczyc moje dziecko jesc w nocy????:eek:Wczoraj wykapalam Go ok 21 ok 21:20 dalam cycka.Pozniej obudzil sie ok 22:30 dalam cycka.Pozniej pobodka ok 1:30 tez sie nie obeszlo bez cycka.Nastepna pobotka ok 4:30 rowniez cyc no i ok 6 takze:eek::baffled::baffled::baffled:I tak jest praktycznie codziennie!!!!!No tylko wieczorem budzi sie jeszcze z 2-3 razy a wczoraj budzil sie tylko raz:baffled:eh...nie wiem jak mi sie uda oduczyc Go jesc w nocy:zawstydzona/y::-(

nesa ja uwielbiam zielona herbate!!!!!!!!!!!!!No i czerwona tez oczywisie!!I wlasnie zastanawialam sie czy mozna pic zielona herbate jak sie karmi piersia...Czy wiecie cos moze o tym??

Dobra lce bo za chwile pewnie Dominik sie obudzi i nic nei zrobie a mam full pracy!!

Milego dnia i do pozniej:tak:

reklama
witam sie porannie :-)

super że pomysł sie podoba, tam bedziemy mogły pisac o sprawach bardziej osobistych :-) co na otwartm nie...

moja niunia spi, pranie nastawiłam i lanuje dzis wyskoczyc na miasto pochodzic ...ale sama nie wiem jak to wyjdzie bo jakis sniety nastrój dzis mam

------------------------

jest na zamknietym już wątek
w razie co rozkreci sie ;)

Ostatnia edycja:
Powiedzcie jak ja mam oduczyc moje dziecko jesc w nocy????:eek:Wczoraj wykapalam Go ok 21 ok 21:20 dalam cycka.Pozniej obudzil sie ok 22:30 dalam cycka.Pozniej pobodka ok 1:30 tez sie nie obeszlo bez cycka.Nastepna pobotka ok 4:30 rowniez cyc no i ok 6 takze:eek::baffled::baffled::baffled:I tak jest praktycznie codziennie!!!!!No tylko wieczorem budzi sie jeszcze z 2-3 razy a wczoraj budzil sie tylko raz:baffled:eh...nie wiem jak mi sie uda oduczyc Go jesc w nocy:zawstydzona/y::-(

nesa ja uwielbiam zielona herbate!!!!!!!!!!!!!No i czerwona tez oczywisie!!I wlasnie zastanawialam sie czy mozna pic zielona herbate jak sie karmi piersia...Czy wiecie cos moze o tym??

Dobra lce bo za chwile pewnie Dominik sie obudzi i nic nei zrobie a mam full pracy!!

Milego dnia i do pozniej:tak:

kochana ja pije zielona herbate bo tez uwielbiam i mlodemu nic niejest raz w tygodniu pozwalam sobie na czerwona parzona no i codziennie pije biala herbate moje dziecko sie nieskarzy:-)

a co do oduczenia jedzenia w nocy dopuki maly bedzie na cycku bedzie ci ciezko, jak Julka wstawala na picie w nocy jako male dziecko (jakby teraz byla duza:eek::-D) to podawalam jej zamiast mleka czy herbatki samo przegotowana wode raz drugi i przestala wstawac bo przeciez nieoplaca sie budzic tylko dla wody:-D
jesli zamiast cyca dalabys malemu smoka przytulila i odlozyla to moze by po kilku dniach zrozumial ze nic z tego, ale tez niewieadomo, bo przeciez on moze jest taki glodny

co do raczek to moj Patryk niejest noszony, on lezy albo na podlodze albo w bujaku albo w luzeczku, usypianie u nas wyglada tak ze wkladam go do luzeczka i wychodze z pokoju :tak:

ja juz w domu.. z mojego chodzenia po miescie i zalatwiania roznych spraw wyszla d**a, bo cos kiepsko sie czulam, hmm... jak snieta ryba:baffled: kawe wypilam, ale wiekszej poprawy nie widze:eek: takze poki co sie nigdzie nie wybieram, wszystko przelozylam na jutrzejszy dzien;-)
nio, a jeszcze w dodatku Mlody cos marudzi, a mi sie cierpliwosc wylacza:zawstydzona/y: normalnie, az mi glupio, ze pisze takie rzeczy.. nio, ale jemu dzisiaj nic nie pasi odkad wstal:baffled: cycek nie, zabawa nie, zmienianie pampersa tez nie:baffled: na chwile wybawil mnie akon puszczony z telefonu, ale tez nie na dlugo to pomoglo:confused2:

reklama
Do góry