reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Wszystkiego naj naj naj dla malutkich solenizanteczek:-) I dla dużych oczywiscie też:-)

Spaczyna trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia maluszka:-)

Mój mały tak marudzi od 2 dni, ze nic nie pomaga.... właśnie wysłałam męza po żel na ząbkowanie, może pomoże o ile to jest ząbkowanie.....:sorry:
U nas cały dzien leje i ciemno jak w ....:baffled:Nic mi sie nie chce...

reklama
Hej hooo!!!

dziewczyny juz nie moglam sie doczekac zeby sie pochwalic----Alus zaczyna siadac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sam podciagnal sie do pionu za moje rece!!!! oczywiscie jak lezy to jescze mu nie wychodzi....
oczywiscie cala moja rodzina osadzila ze to za wczesnie i jak zwykle skutecznie zgaszono moja euforie....
w srode idziemy do ortopedy wiec przy okazji zapytam i o to ale jestem pewna ze jest ok.

WSZYSKIM ANNOM I HANNOM WSZUSTKIEGO NAJ!!!:-D:-D:-D:-D

Hej hooo!!!

dziewczyny juz nie moglam sie doczekac zeby sie pochwalic----Alus zaczyna siadac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sam podciagnal sie do pionu za moje rece!!!! oczywiscie jak lezy to jescze mu nie wychodzi....
oczywiscie cala moja rodzina osadzila ze to za wczesnie i jak zwykle skutecznie zgaszono moja euforie....
w srode idziemy do ortopedy wiec przy okazji zapytam i o to ale jestem pewna ze jest ok.

moja Hania też podciąga się jak ją trzymam za ręce i sama jej nic a nic nie podciągam...oczywiście nie jest w stanie jeszcze usiąść ale próbuje chociaż troszkę podnieść..:rofl2:

madzia ja tez mialam dzis wojne zmoim i tez jest mi troche zle z tego powodu ale moze w koncu ruszy muzgownica i zamiast do auta choc w niedziele pujdzie z nami na spacer.

a ja sie chlopami nie przejmuje i Wam tez radze :tak: nie dogadamy sie z nimi i najwyzszy czas spojrzec prawdzie w oczy ;-) ja tam sie juz z tym pogodzilam i juz mi dobrze.
na razzie moim facetem nr1 jest Alus i wiem ze nic tego dluuugo nie zmieni

Hej hooo!!!

To widzę, że nie tylko moja taka silna baba!!! gratulacje, chociaż też uważam, że to za wcześnie, ale co mam zrobić jak ona sama się rwie, przecież jej nie przywiążę do poduszki czy spodu wózka!!! Za to uśmiech w czasie siedzenia jak się wszystko widzi - BEZCENNY :-) i za cholerę nie idzie jej położyć w wózku czy leżaczku bo jej głowa wisi jakieś 7 -10 cm nad spodem...

no wlasnie,nie przywiazemy ich;-);-);-);-) lece w srode do ortopedy to wszystko opisze po powrocie,sama sie juz zastanawiam czy to dobrze ale moze powinam sie posluchac mojej matki ktora stwierdzila ze to ''sila natury";-);-)

no wlasnie,nie przywiazemy ich;-);-);-);-) lece w srode do ortopedy to wszystko opisze po powrocie,sama sie juz zastanawiam czy to dobrze ale moze powinam sie posluchac mojej matki ktora stwierdzila ze to ''sila natury";-);-)
Koniecznie daj znać co powie ortopeda, bo sama jestem ciekawa czy przypadkiem własnemu dziecku krzywdy nie robię...:baffled:

To widzę, że nie tylko moja taka silna baba!!! gratulacje, chociaż też uważam, że to za wcześnie, ale co mam zrobić jak ona sama się rwie, przecież jej nie przywiążę do poduszki czy spodu wózka!!! Za to uśmiech w czasie siedzenia jak się wszystko widzi - BEZCENNY :-) i za cholerę nie idzie jej położyć w wózku czy leżaczku bo jej głowa wisi jakieś 7 -10 cm nad spodem...

no właśnie ...nie da się dzieciaczków powstrzymać, jak maja na tyle siły to tzreba im pozwolic i cieszyc sie z tego... moja siostrzenica zaczela chodzic jak miala niespelna 9 m-cy- nie byla wsadzana do zadnych chodzikow ani oprowadzana za reke... po prostu sama postanowila chodzic... byla i jest duzym i silnym dzieckiem, wazyla przy ur 4400 a teraz ma niecale 2 latka i 15 kg, ubranka na 110 kupujemy :))wszystko robila baardzo wczesnie za wyjatkiem mowienia, bo dopiero teraz zaczyna gadac:)):rofl2:

a jeszcze jedno, kady mi mowil ze dzisiaj Hania razem z Aniami ma imieniny a tu co znalazlam w necie:
HANNA

Pochodzenie: Pochodzenie: hebrajskie
Znaczenie imienia: "łaska" lub "wdzięk"
Liczba dla imienia: 8
Znak zodiaku: Skorpion
Planeta: Saturn i Mars
Imieniny obchodzi:
5 Stycznia, 12 Stycznia, 18 Października

no i pazdziernik by wypadal, no ale nie wiem sama...co myślicie????

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry