reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Kurde ale duszno i goraco:eek:
Slonca nie ma ale nie da sie wytrzymac,choc okna mamy pozamykane!!
Mnie cos glowa boli a Dominik po dluuuugich bojach usnal nareszcie:sorry:
Oj marudny dzisiaj to on jest strasznie!nic tylko na rece a jak Go poloze to wrzask:no:Juz mam dosc!!!!!Mam tylko nadzieje,ze teraz pospi chociaz godzine,bo na wiecej u niego to nie ma co liczyc:baffled:Ale bede szczesliwa jak bedzie spal wiecej oczywscie!!
Ja za chwile ide sie wykapac bo mokra jestem,juz nie mowie o Dominiku,bo z niego to sie normalnie leje,a jest tylko w body z krotkim rekawem!!!!!
Ja chce deszczu!!!!!!!!
Z tego wszystkiego to nie wiem co mam napisac komu:zawstydzona/y:

kainkas ja tez dostalam ta paczke tylko ze wczoraj:tak:A i dwa pudla z wyprawka tez dostalam w szpitalu po porodzie.

Dobra ide sie kapac a pozniej poprasuje pare rzeczy Dominika,ktore juz wyschly i pochowam ubrania ktore poprasowalam i poskladalam no i nastawie pranie,bo dzisiaj pralka jeszcze nie chodzila:tak:

Paa

reklama
melduję że ja vteż poprasowałam już, ale proszę nie podrzucajcie mi swojego prania :-Dbo cała suszarka suszy się na dworze, w tej temperaturze pewnie za chwilę będę miala znowu stertę prania, ale na szczęscie większość rzeczy są małego a to się szybko prasuje

ja tę paczkę dostałam chyba w poniedziałek, uśmiałam się że kurier chciał mojego dowodu osob., jakby to złoto było jakieś czy co...:-D:-D:-D

a na mojego Wojtka upał działa usypiająco, śpi już ze 2h, właśnie mija mu pora jedzenia więc jestem przyszykowana na wielki ryk zaraz po przebudzeniu, chyba od razu dam jeść a potem przewinę żeby nie krzyczał

Cześć dziewczyny, dzięki za kciuki!!! Zaraz doczytam to wam poodpisuję, oby mi nie wyszedł post pod postem bo pani moderator będzie krzyczeć

Kainkas a wagą się nie przejmuj, mój waży 8 kg, a na ulicy jak zaglądają mi do wózka to też mówią że maleństwo, malutki, drobniutki:confused2::confused2:, więc ludzie tak mają jak widzą niemowlaka.
Zobaczysz jeszcze parę uwag pod adresem Ma_Duni i będzie miała dopisek pod postem nie" drażnij moda":-D:-D.Żartuję oczywiście i mam nadzieję że Ma_Dunia się nie obrazi:sorry::sorry::sorry:
To mi dziś pani w sklepie powiedziała odwrotnie że na skończone 4 miesiące to Tina jest naprawdę duża.... no tak 67 cm i 6 kilo żywej wagi potwór nie dziecko:-D:-D
a jeszcze ten zapach deszczu chwilę przed... mmmmagia:-)

M jest cały dzień w pracy i też ma prawo się dzieckiem nacieszyć:wściekła/y: już nie mówię o Wojtusiu,

Ufffff dziewczynki super, że jesteście.... ostatnio zauważyłam, że moje kontakty towarzyskie ograniczają się do forum,
Masz rację zapach...... tego nic nie odda :tak::tak:
W tym kontekście to ty po 20 też pewnie byś chciała nacieszyć się mężem;-);-)

Jest mi bardzo miło i sympatycznie że jesteśmy ci towarzystwem,w moim towarzystwie ze świecą szukać niedzieciatych.Ale i tak bardzo czesto w rozmowach ze znajomymi podpieram sie wiadomosciami od WAS,radami .nawet mąż już się nie pyta głupio z kim piszę ,tylko po prostu stwierdza że "znów klikasz ze swoimi dziewczynami":tak::tak:
Ja tą paczkę dostałam wczoraj :)

I ja też tylko mleko nan ha dostałam.

Konstancja bije rekordy w spaniu od rana 3 godziny ciurkiem a teraz już 2 śpi.... pewnie nockę odsypia,bo jak o 4 się obudziła to bawiła się stopami zjadła ,włożyłam ją do łóżeczka a ona zabawę dalej uskuteczniała...a zabawki zabrać sie nie dało:laugh2::laugh2:.Nie wiem kiedy usnęła bo ja już spałam na pewno!!!

Masz rację zapach...... tego nic nie odda :tak::tak:
W tym kontekście to ty po 20 też pewnie byś chciała nacieszyć się mężem;-);-)
e tam:-p raczej nacieszyć się jego obecnością, bo odciąża mnie przy Maluszku... zastanawiałam się, z czego mnie tak głowa boli i w końcu się kapnęłam, że mam kompletnie spięty szyjny. I powie Wam szczerze - na chwilę obecną mam fazę załamki. No normalnie ryczeć mi się chce:-(chyba zaraz zadzwonię do M, żeby mi nutelkę kupił... dobrze, że wieczorem na basen uderzam, już widzę komentarze:wściekła/y: i już się ich doczekać nie mogę, bo jestem tak naładowana, że w końcu powiem to, co myślę:wściekła/y: najwyżej się skłócę ze wszystkimi wokół, ale naprawdę mnie to przestało obchodzić. Skoro asertywność nie działa, będzie agresja:wściekła/y:
Przynajmniej z komarami mam spokój od czasu wit. B oraz wtyczki z Raida... wojnę uważam za wygraną:ninja2:

Hej,nie mam czasu poczytać/popisać więc w ramach pozdrowień znad morza wkleiłam fotki;-)
Buziaki.
Skukanka,te wtyczki z raida przy małym dziecku to chyba nie najlepszy pomysł:-p

nadrobiłam uf...

klucha usmoiałam sie z metamorfozy!

ada -moja córcia o dziwo suoper zniosła nianie wiec wiem ze moge pozwolic sobie na wyjscia :-)

a co do wagi maluszka mam znajomnych co ciągle sie dopytuja ile wazy nasza i porownują- ja juz nawet tego nie słucham nie ma dwóch takich samych babeczek to dzieci maja byc? wiadomo sa rzeczy podobne jak np. postepy w rozwoju ale waga to juz indywidualna sprawa a też zauważyłam że dla obcych nie ma róznicy czy dziecko ma 2 miechy czy pół roku i każdy gada inaczej (raz wielkie dziecko a raz małe)

mnie natomiast rozwalaja teksty że mam małe cyce i jak moge karmic piersia (wtedy mnie trafia!!!!!)

Witam!
Jestem mamą 3-miesięcznej Julci. Jestem pewna że kontakt z innymi mamami dzieciaczków w podobnym wieku wiele mi da no i chętnie tu z Wami poplotkuję.:-)

Pomóżcie jak wstawić suwaczek bo nijak mi to nie wychodzi :no:

Witam!
Jestem mamą 3-miesięcznej Julci. Jestem pewna że kontakt z innymi mamami dzieciaczków w podobnym wieku wiele mi da no i chętnie tu z Wami poplotkuję.:-)

Pomóżcie jak wstawić suwaczek bo nijak mi to nie wychodzi :no:
kochana, zajrzyj do czerwcówek 2009, maja swietna instrukcje:-)

reklama
Do góry