reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
e tam:-p raczej nacieszyć się jego obecnością, bo odciąża mnie przy Maluszku... zastanawiałam się, z czego mnie tak głowa boli i w końcu się kapnęłam, że mam kompletnie spięty szyjny. I powie Wam szczerze - na chwilę obecną mam fazę załamki. No normalnie ryczeć mi się chce:-(chyba zaraz zadzwonię do M, żeby mi nutelkę kupił... dobrze, że wieczorem na basen uderzam, już widzę komentarze:wściekła/y: i już się ich doczekać nie mogę, bo jestem tak naładowana, że w końcu powiem to, co myślę:wściekła/y: najwyżej się skłócę ze wszystkimi wokół, ale naprawdę mnie to przestało obchodzić. Skoro asertywność nie działa, będzie agresja:wściekła/y:
Przynajmniej z komarami mam spokój od czasu wit. B oraz wtyczki z Raida... wojnę uważam za wygraną:ninja2:
W tej sytuacji to tylko duża nutelka cię ratuje:tak::tak: i spokojnie oddychamy...adin ....dwa.....tri .......cietyrie...... piat...... no powiedz że już ociupinkę lepiej.Ja nie Kaszpirowski ale może pomoże;-);-)
Hej,nie mam czasu poczytać/popisać więc w ramach pozdrowień znad morza wkleiłam fotki;-)
Buziaki.
Skukanka,te wtyczki z raida przy małym dziecku to chyba nie najlepszy pomysł:-p
Zdjątka śliczne i świetnie że odpoczynek udany.A czemu ma zaszkodzić? Nie śmierdzi,nie bzyczy jest na bazie jakiegoś piasku...czy ty wiesz o czymś co tam moze zaszkodzić???Napisz proszę bo ja mam to zawsze na działce powłączane!!!
mnie natomiast rozwalaja teksty że mam małe cyce i jak moge karmic piersia (wtedy mnie trafia!!!!!)
Za mną ciągną się teksty typu a) nie mam pokarmu bo krowa co dużo ryczy mało mleka daje b) TAKIMI warunkami to pani dzieco pewnie dusi.... nie komentuję ale zawsze jest mi przykro i dla tego chodzę w koszulkach męża :-:)zawstydzona/y::-(
Witam!
Jestem mamą 3-miesięcznej Julci. Jestem pewna że kontakt z innymi mamami dzieciaczków w podobnym wieku wiele mi da no i chętnie tu z Wami poplotkuję.:-)

Pomóżcie jak wstawić suwaczek bo nijak mi to nie wychodzi :no:
Miałam napisać ale Manja mnie uprzedziła:sorry::sorry:
Dzięki manja:-) a ja uparcie to w inne okienko wklejałam:sorry:
Cóż ja też tak robiłam i zanim poprosiłam o pomoc walczyłam sama przez długi czas a trzeba było zapytać:-):-):-)

Za mną ciągną się teksty typu a) nie mam pokarmu bo krowa co dużo ryczy mało mleka daje b) TAKIMI warunkami to pani dzieco pewnie dusi.... nie komentuję ale zawsze jest mi przykro i dla tego chodzę w koszulkach męża :-:)zawstydzona/y::-(
Ja na szczęście jeszcze nie usłyszałam, że z takimi "warunkami" to nie powinnam mieć problemu z karmieniem (a jednak...), bo chyba bym nie wytrzymała!!! Kobieto daj spokój ciesz się, że masz czym oddychać, nie jedna na pewno Ci zazdrości. Ja niestety ubolewam , że po ciąży biust wrócił do poprzednich rozmiarów (było 75 F, a teraz jest znów 75 D, no z tendencją do E ;-)). A jak zobaczyłam swoje zdjęcia z przed kilku lat, jak zaczynała się moja przygoda z Wojtkiem (to prawie 7 lat już) to normalnie się przeraziłam i roześmiałam za jednym razem "to ja takie małe cycki miałam???!!!" A Wojtek mało nie wybuchnął śmiechem, tylko, że wtedy to było 75 B. Noś dopasowane bluzki i bądź dumna ze swoich przyjaciółek!!!

mnie w temacie suwaczków Spaczyna oświecała :happy: a właśnie, jak tam Twoje maleństwo przeżyło czyszczenie oka?

trzymajcie kciuki za mnie, bo w ramach zarabiania na kanapę do nowego mieszkania wzięłam dziś zlecenie "na wczoraj", a w kuchni (1,7 na 2,1 m, aktualnie moim "biurze") mam ze 44 stopni gorąca. białko w mózgu mi się zcina :-D
jak nagle zaczne posty od "ggguuu, biii, ełeee" to znaczy, ze mi sie obwody przegrzały, albo ze z młodym zbyt długo rozmawiałam:happy:

W

Miałam napisać ale Manja mnie uprzedziła:sorry::sorry:

Cóż ja też tak robiłam i zanim poprosiłam o pomoc walczyłam sama przez długi czas a trzeba było zapytać:-):-):-)
spoko nesa, choć raz komuś pomogłam, chociaż przyznam szczerze że nie chciało mi się pisać samej jak to zrobić, ale zapamiętałam jak któraś z Was podzieliła się tym odkryciem u czerwcówek

u nas burza, Wojtas po kąpaniu śpi, po prostu położył się na boku i odlecial, jesteśmy już rozlożeni w dużym pokoju, nie wyobrażam sobie jakbyśmy mieli mieszkać w kawalerce, nie wiedzialam że mamy tyle rzeczy i na dodatek wszystko potrzebne

poniżej zdjęcie burzy, piorun i tęcza, widok z naszej klatki schodowej, przez szybę bo okna się nie otwiera

Ostatnia edycja:
spoko nesa, choć raz komuś pomogłam, chociaż przyznam szczerze że nie chciało mi się pisać samej jak to zrobić, ale zapamiętałam jak któraś z Was podzieliła się tym odkryciem u czerwcówek

poniżej zdjęcie burzy, piorun i tęcza, widok z naszej klatki schodowej, przez szybę bo okna się nie otwiera
To byłam ja:-D:-D:-D choć raz coś pożytecznego znalazłam:laugh2::laugh2::laugh2:

Zdjęcia suuper syn zachwycony i zrobił mi wykład na temat piorunów że takie poziome to rzadkość:szok::szok:...cóż człowiek się całe życie uczy

reklama
tak to tęcza i piorun, przez przypadek zrobiłam bo my mamy okna z drugiej strony i tam nic nie było widać, tylko wielką ulewę, mam nadzieję ze nie bylo żadnych szkód
sama sie zdziwilam że można np. pioruna sfotografować, ale to dzięki migawce w aparacie
ja tam się raczej burzy boję, a dokładniej grzmotów i błysków

Do góry