reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
coś dla poprawy hmoru:
mój raz użyty czajnik, który uległ zepsuciu z przyczyny ode mnie nie zależnej będę miała za 3 tygodnie:szok::szok::szok:, bo nie wymienią na nowy, skurczybyki z media, już nic tam nie kupię!!!

Eh...kurde cos dziwnie sie czuje:baffled:
M spi,bo ma nocke ten tydzien i dzisiaj idzie pierwszy raz po urlopie do pracy a ja za chwile si zbiore na spacer z Domisiem.

Pisalam,ze Dominik nie robil kupy od 2 dni...ta...walnal taka kupe,ze jak chcial sie wysikac to juz nie byl w stanie bo wszystko mu wyplynelo z pampersa!!!!!!!!:szok::szok::szok:Jak ja to zobaczylam to nie moglam uwierzyc!!!!!!!!!!!!Jeszcze nigdy tak nie narobil!!!Normalnie pampers kilogram chyba wazyl.No i mnie to niepokoi troche,bo wydawala mi sie za bardzo rzadka:baffled:i ze sluzem:zawstydzona/y:

szczesliwa trzymam kciuki za pepek...a to Wam jeszcze nie odpadl??

dabliczka rowniez trzymam kciuki za mame i bede sie nadal modlic,bo ja rowniez wierze w potege modlitwy!!!!!!!!

eh...a ja mam straszny problem w rodzinie a w zasadzie o mojego tate chodzi...ale to opowiem Wam innym razem.Powiem tylko,ze sytuacja tragiczna:zawstydzona/y::-:)zawstydzona/y:

Dobra lece,bo Domis sie wkurza
Pa

coś dla poprawy hmoru:
mój raz użyty czajnik, który uległ zepsuciu z przyczyny ode mnie nie zależnej będę miała za 3 tygodnie:szok::szok::szok:, bo nie wymienią na nowy, skurczybyki z media, już nic tam nie kupię!!!
a bo to wszystko mafia jest:wściekła/y::wściekła/y:

No to teraz Wam cos powiem, krew mnie tu zalewa:wściekła/y::wściekła/y: Kumpela urodziła miesiąc temu syna. Słyszałam wokół, że ona ma jadłowstręt, i cały czas się zastanawiałam, jak ona karmi piersią. I wyobraźcie sobie, że żaden jadłowstręt, tylko się jak najszybciej odchudzić chciała, specjalnie nie dostawiała dziecka, mimo że była w szpitalu na odciąganiu pokarmu, bo jej się taki zastój zrobił, że z bólu wyła, a karmić nie zamierzała i nie zamierza, bo całą ciążę czekała, kiedy będzie mogła drinki pić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: szlag mnie trafia, bo wiem, jak dziewczyny dzielnie walczycie o pokarm, a tu taka se wymyśliła:wściekła/y::wściekła/y: i to laska lat 27:wściekła/y: normalnie zaczynam ją podejrzewać o alkoholizm:eek: tym bardziej że przez całą ciążę piła po 4-5 karmi dziennie.... zaczynam się zastanawiać, czy to faktycznie było bo miała ochotę, czy traktowała to jako substytut... cholera, niektórzy ludzie nie powinni mieć dzieci... i jeszcze dwa trzy razy w tygodniu na imprezy jeżdżą, miesięczne dziecko z opiekunkami różnymi zostaje (żeby chociaż z jedną...) kurna no zła jestem:wściekła/y::wściekła/y: dziecka mi tak strasznie żal.....

ech ztym pępkiem...

mamy go smarowac jeszcze tydzien jak dalej bedzie wydzielina to za tydzien chirurg

póki co czuje sie bez sił, pozniej popisze...
Z tego wszystkiego zapomniałam - Szczęśliwa toż Ty rekordzistka jesteś z tym pępkiem.. fioletu próbowałaś?.. pewnie tak, ale tak o pytam, bo u nas przyspieszyło to znacząco gojenie się pępka...ale trzymam kciuki, żeby w końcu łachudra odleciała:tak:

U nas zdaje się dzień śpiocha, jak zasnął o 13.30 tak się wybudził na karmienie, ale nawet oczu nie otworzył, i dalej śpi:-p a mamusia szuka po necie materiałów o jakimś dziwnym laserze do usuwania przebarwień, bo kumpela się poddała w temacie:-p i przynajmniej o tej debilce nie myślę, o której pisałam wcześniej....

Fakt: NIEKTÓRZY LUDZIE NIE POWINNI MIEĆ DZIECI! I wcale nie potępiam tych co nie karmią piersią, chodzi o podejście, no i skoro laska całą ciąże się tak prowadziła.... brak słów po prostu, z tej historii szkoda mi tylko dziecka, że ma taką beznadziejną matkę.

witajcie!

my dzisiaj sobie pospaliśmy do 9.30, to nasz rekord, bo zazwyczaj ok 8 już jestem na nogach
od razu po karmieniu poszliśmy na dwór, mlodemu się poprzestawiało i spał mi z 1,5h jednym ciągiem

aniolek - współczuję problemów z autem, zwłaszcza pod kątem finansowym teraz, ale dobrze ze Wam nic się nie stało

spaczyna - kiedys media słynęła z tego ze dają rok na podbicie gwarancji i jakby się coś zepsuło to wtedy wymieniają od ręki i nie trzeba czekać na naprawę, nie wiem jak jest teraz, ale kochana pilnuj terminu! jak upłynie i nie oddadzą go to żądaj zwrotu kasy! i jeszcze jedno - czemu musisz czekać3 tygodnie, myślałam że na rozpatrzenie reklamacji jest 14 dni

reklama
Do góry