Spaczyna
Karolka mama Lolka Igorka
o rany, bo zapomniałam, diabliczka kciuki za mamę mocno zaciśnięte!!!
Madunia, auliya gratulację nowego image :-)
Madunia, auliya gratulację nowego image :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a bo to wszystko mafia jestcoś dla poprawy hmoru:
mój raz użyty czajnik, który uległ zepsuciu z przyczyny ode mnie nie zależnej będę miała za 3 tygodnie, bo nie wymienią na nowy, skurczybyki z media, już nic tam nie kupię!!!
Z tego wszystkiego zapomniałam - Szczęśliwa toż Ty rekordzistka jesteś z tym pępkiem.. fioletu próbowałaś?.. pewnie tak, ale tak o pytam, bo u nas przyspieszyło to znacząco gojenie się pępka...ale trzymam kciuki, żeby w końcu łachudra odleciałaech ztym pępkiem...
mamy go smarowac jeszcze tydzien jak dalej bedzie wydzielina to za tydzien chirurg
póki co czuje sie bez sił, pozniej popisze...
Ta dobrze by było, gdyby chodziło o usunięcie, ale ona pracę o tym piszeskunkanka a co to za laser do przebarwień, i gdzie te przebarwienia ma? bo ja w temacie, w ciąży mi wyszły na twarzy, smaruję kremem NeoStrata Żel rozjaśniający HQ (690744257) - Aukcje internetowe Allegro
i nie powiem, bo wart swojej ceny, przebarwienia bledną i skóra robi się taka.... delikatniejsza.