reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Witajcie :-)
Ja oczywiście na chwilkę.
U nas gorąco. Byliśmy wczoraj nad woda cały dzień i Marcel przespał pół wyprawy. Tak na niego działa świeże powietrze.
A jutro mamy chrzciny. Ale robimy w restauracji więc mam luzik. Miało być w domu ale doszliśmy do wniosku ze to nie ma sensu się gnieść, gotować itp. A za pełny obiad 2daniowy z deserem lodowym i ciasto owoce kawka herbatka płacimy 29zł/osoba.Więc same rozumiecie.
Ok znikam już. Bo moje dziecię mnie wzywa.

reklama
hej
pamięta mnie tu jeszcze ktoś?
uczyłam sie do obrony i dlatego mnie nie było:tak:
ale juz sie obroniłam na 5:-D:-D:-D:-D:-D:-D

nie doczytam bo taka pikna pogoda to wybawam:-D
teskniło mi sie za wami:tak:

:no:Hej lesencje:-)

Witam Was w ten chlodny poranek;-)
Ja doczytalam i teraz pisze...kratke kupilismy i robaki se pozdychaly:-Dw prawdzie nie wszystkie ale mam nadzieje,ze wszystkie wytepimy!!!Moj skarbek byl taki spiacy ze wlaczylam wibracje w bujaczku pobujalam Go chwile i padl:szok:Jestem szczesliwa,bo od kilku dni zasypia rano i albo budzi sie ok 7 daje mu cyca i spi do 10 albo spi tak z 30 min po jedzonku przed poludniem(chociaz nie zawsze)...ale dobre i to bo ogolnie w dzien spal raz tylko moze z 10 min:sorry::dry:

zuziunia gratulacje!!:tak:

skunkanka no to nic tylko sie cieszyc wspanialym wygladem:tak::biggrin2:i oby tak dalej!!!

Kurde sobota,wiec trzeba cos grzebnac w domu a mi sie tak nie chce:dry:Niech mnie ktos w d.... kopnie:sorry:M poszedl trawe kosic...no ale nie ma lekko musze sie zmobilizowac,bo w syfie nienawidze zyc:no::no:

Dobra,bo jeszcze znowu mi sie odechce i bede tak siedziec...

Milego dnia babeczki i do pozniej:-)

Zuziunia wielki szacun!!!!

U nas jeszcze dalszy ciąg upału 0 chmurek na niebie czysty błękit... ciasto upieczone tylko polewy brak...bo jeszcze za gorące.Gołębie w garze już sie gotują,łazienka posprzątana... więc zrobiłam wszystko co zamierzałam ale jestem padnięta:-D:-D.Taka pogoda ma być za tydzień bo wybywamy na 2 dni i chcę się posmażyć na słoneczku!!!!

hej dziewczyny:)
ta pogoda faktycznie jest straszna:-( normalnie co 5 minut mogłabym brać prysznic a i tak się kleję:)) Mój M. pojechał na myjnie samochodową się ochłodzić ;-)ale czekał 1,5 godz. w kolejce... masakra normalnie. Ale trzeba auto umyć, grat to grat ale co by czyste było chociaż no bo My na to wesele dzisiaj pomykamy... Ale tak straszliwie nam się nie chce, Hania marudna teraz na szczęście zasnęła na chwilkę no i apetytu nie ma za bardzo.. no w sumie wcale nie ma co się dziwić, przy takich temperaturach...a ja gotuje cukinię i sobie z bułką tartą na masełku skonsumuję:)):eek: mój M. nie przepada za takimi rzeczami ale co tam, jak nie chce niech nie je i sobie co innego robi... dzisiaj sie buntuje przeciwko staniu przy garach... zdecydowanie za gorąco

oki, mykamy papa:laugh2: miłego dzionka

reklama
a u nas chłodek i jest czym oddychac

pieke ciacho do kawki meżasty sie ucieszy jak wróci z pracy :-) tyle pomaga przy dziecku, że aż miło:-)

Do góry