reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Dziewczyny nie mogę wytrzymać.......bo mam tajemnicę , której do wieczora mam nikomu nie mówić.... mam zakaz.

Ale korci mnie , że szok, więc chociaz tu u nas na forum napiszę, a co mi tam :-):-):-)

Wczesniej wspominalam , że mój Wojtek poleciał na rozmowe o prace do Warszawy, no i po wszystkich etapach rekrutacji - dzis dostal wlsnie propozycje pracy........ :-D:-D:-D

Cieszymy się bradzo, tylko jeszcze nie wiemy co robić:confused::confused::confused:, czy zbierac sie z tej Holandii ??? Ja lubie tu mieszkac, tylko Wojtkowi jakos bardziej teskno do PL.

Do poniedzialku mamy czas na podjęcie dezycji.... czuję jak mi żołądek sciska ze strachu.... ludzie jak my sie zabierzemy....my sie tu umeblowalismy maskara bedzie , do tego Warszawa....jakos nigdy nie przepadalam za tym miastem

oki ide malego przebrac bo sie oproznil hihihi

reklama
Aha- gratuluję, na pewno dacie radę ze wszystkimi tobolami, ja Wa-wy też nie lubię no ale zawsze bedzie bliżej rodziny:)) Ja jkoś nie bardzo chcialabym z Pl wybywac, chociaz wiadomo, że tu łatwo nie jest:))

Szwedka- to faktycznie masz niezłą jazdę, musisz jakoś ogarnąć gromadkę:szok::baffled:

Gabi- kurcze, ja też poproszę zdjęcie i też Cie na ścianie powieszę. Ja w zyciu nie odważyłabym się z dzieciakami sama wyjechać - ba nawet z jedną moją szantażystką .byłoby to niewykonale. a tak poważnie to ja też mam bardzo podobny problem z mała, tylko że Hania tylko w dzien nie chce cycka- ale ja nie bede walczyc, daje butle, aby cos jadla. Bez smoczka nie zaśnie :(( kurczę , bedzie problem z tym cumlem ze szok:-:)szok: a w nocy bardzo ładnie je z piersi, za tydien bediemy sie wazyc wiec sie okaze. ale z tego co w domku ja ważymy ( mam wage elektroniczna i taruję ją razem z gondolką z wóka i potem wkładam Hanie:)) to nawet mala podrosła troszke no ale sie okaże na wizycie:))

My z Hanią byliśmy na weselu już 30 maja, mała przespała całe wesele, myśłałam, ze bedzię gorzej.. no ale nie mieliśmy z kim ją zostawić , a nie pójść nie wypadało. teraz znow mamy weselicho 18 lipca i 5 września. Mam pytanko: co kupjecie czy ile kaski dajecie takim średnio bliskim znajomym?? bo sama nie wiem. Jak byłam u bliskiego kuzyna to daliśmy komplet poscieli i ręczników plus 100 zl. wyszlo nas okolo 500 zł, ale troche szkoda mi kaski:)) wredna jestem nie...?? no ale za miesiac konczy mi sie zasilek macierzynski i na bezrobociu bede :))wiec kazdy grosik sie liczy, a jeszcze od lipca zaczynam spłacac mój nieszczęsny kredyt studencki:)) jeszcze nawet nie wiem jakie raty będą:-:)-(

Hania śpi z Tatusiem:)) poniżej zdjątka
:biggrin2:
pozdrówki i 3 majcie się dziewczynki:biggrin2:

Załączniki

• hania.jpg
    hania.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 30
  • P6282704.jpg
    P6282704.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 33
my dzisiaj siedzimy w domu bo co jakiś czas pada, nie chcę małęgo ciągać w taką pogodę po wczorajszym szczepieniu, zresztą jest dzisiaj jak anioł, trochę poguga i śpi,

aha - gratuluję! cóż, na tęsknotę nie da rady, życie za granicą ma swoje uroki, ale też i wady

miłego dnia życzę

hey kobitki

hihi adusia faktycznie marys będzie miała mniej pakowania jak sie nie rozpakuje :-D

gabi moje ukłony-ja mam energie na wszsytko ale Ty to na podwójny akumulator jestes :tak:

aha zawsze ciężarówe mozna wynajac i zapakowac wszystko i przeprowadzke zrobic -jak sie opaca to trza na pieniądz patrzec by wygodniej sie żyło

szwedka to wieczorem padniesz po takiej gromadzie!

a ja...kiecki nie znalazłam na chrzciny ale za to zakupiłam dzis swiece i szatkę na dziecko na chrzest

Gabi znajac Ciebie dasz rade spiewajaco:tak:

Wczesniej wspominalam , że mój Wojtek poleciał na rozmowe o prace do Warszawy, no i po wszystkich etapach rekrutacji - dzis dostal wlsnie propozycje pracy........ :-D:-D:-D
No to faktycznie... ale gratulowac przejscia rekrutacji!!!!!!
Mam pytanko: co kupjecie czy ile kaski dajecie takim średnio bliskim znajomym?? bo sama nie wiem. Jak byłam u bliskiego kuzyna to daliśmy komplet poscieli i ręczników plus 100 zl. wyszlo nas okolo 500 zł, ale troche szkoda mi kaski:)) wredna jestem nie...?? no ale za miesiac konczy mi sie zasilek macierzynski i na bezrobociu bede :))wiec kazdy grosik sie liczy, a jeszcze od lipca zaczynam spłacac mój nieszczęsny kredyt studencki:)) jeszcze nawet nie wiem jakie raty będą:-:)-(

Hania śpi z Tatusiem:)) poniżej zdjątka
:biggrin2:
pozdrówki i 3 majcie się dziewczynki:biggrin2:
My dalismy cos takiego KIELISZKI PREZENT NA ŚLUB WESELE ROCZNICE (612509847) - Aukcje internetowe Allegro
plus w kopercie talon na duzego lotka na 10 zakladow:-)

szwedka to masz darmowa kuracje odchudzajaca
Klucha jak zwykle trafilas w sedno:-):-):-)

Pewnie - klucha -właśnie wyszli moi goście a ja co: rzuciłam się na jedzenie :zawstydzona/y:. Po takim wysiłku mogę konia połknąć:sorry2:. Ale to tupet zostawiać mnie z tyloma dziećmi i zakupy robić, ale cóż ...
kainkas - na fotce Twoja malutka normalnie jak miniaturka starego :-)
Aha - gratuluję i podziwiam, bo ja to raczej jestem emigracyjnym trusiem.:baffled: A jak będziesz w Wawie, to większe szanse spotkania, bo rodzina M tam mieszka, a mój M tam też pracuje.
szczęśliwa - a u ciebie jest pro - activ? Jeśli tak, to tam można coś wynaleźć.

.
kainkas - na fotce Twoja malutka normalnie jak miniaturka starego :-)
no tak większość osób mówi, aczkolwiek niektórzy widzą podobieństwo Hanusi do mamusi ;-);-) a ja to sama nie wiem:)):szok::szok:

jakaś cisza dzis na bb, normalnie aż czytać nie mam co... no to idę buszować na inne wątki:)):sorry2:

kolorowych snów:tak:

reklama
Leniwce pospolite z naszych dziewczyn się zrobiły. Moja malutka przespała dziś prawie cały dzień, to pewnie w nocy poimprezujemy sobie. Już naszykowałam tosty do pieczenia.
kainkas - jeszcze zmieni się nie raz, ale na tym zdjęciu, to M z własną miniaturką kimają.

Do góry