Ma_Dunia
Fanka BB :)
Witajcie o poranku. :-)
Ja też jak tylko pojadę do Polski to od razu wskakuję na wyższe obroty i jakoś zawsze jest pełno spraw do załatwienia i za mało czasu. Aż boję się pomyśleć jak to będzie teraz...
Wysłałam list do administratora.
Wczoraj zrobiłam pranie a teraz czeka mnie góra prasowania. Potem muszę upchać nasze rzeczy do walizki. ;-)
Mój M wyjeżdża jutro, ma przystanek służbowy po drodze, a w piątek ja z Julianem i psicą do niego dojeżdżamy i już razem jedziemy do Polski.
Skąd ja to znam... ;-)Od kiedy przyjechaliśmy do Pl chodzę notorycznie nie wyspana. mam tyle zajęć ze nie mogę się położyć wcześniej. A w nocy mały dalej często się budzi wiec chodzę z oczami na zapałki. A dni wypełnione zajęciami na maksa. Chyba najlepiej będzie o tym świadczyć fakt ze nie wypakowałam do końca walizki swojej. No nie mam czasu :-(
Ja też jak tylko pojadę do Polski to od razu wskakuję na wyższe obroty i jakoś zawsze jest pełno spraw do załatwienia i za mało czasu. Aż boję się pomyśleć jak to będzie teraz...
Wysłałam list do administratora.
Wczoraj zrobiłam pranie a teraz czeka mnie góra prasowania. Potem muszę upchać nasze rzeczy do walizki. ;-)
Mój M wyjeżdża jutro, ma przystanek służbowy po drodze, a w piątek ja z Julianem i psicą do niego dojeżdżamy i już razem jedziemy do Polski.