reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
My dziś wylegiwaliśmy się na plaży :cool2:, z przerwą na rybkę i na bilarda:-) Młody grzeczny że hej, zadowolony i wprost uwielbia fale, a jak mu nóżki moczyłam to był zachwycony, widać, że jak mama pokochał morze. Teraz prysznic, kąpiel Karolka, bo wszędzie ma piach i zaraz wybywamy na wieczorny spacerek i kolacyjkę. My też jakby nie to że tu w Pobierowie mieszkanie ma moja ciocia, która na codzień mieszka w Berlinie, nie wiem gdzie byśmy pojechali, no i na pewno nie za taką kasę, praktycznie ponosimy tylko koszty podróży i wyżywienie, bo i ja mam wolne - robię tylko śniadanka, a stołujemy się w smalżalniach:-)

Spaczyna mam takie pytanko jaki krem kupowalas Karolowi do ochrony przed sloncem? My jedziemy zkilka tygodni nad morze i niemoge nic sensownego znalezc dla Patryka bo julce mam taki od roku, a z akupem dla mlodego mam problem:-(

Nie stosuję żadnego kremu tylko cień - młody zawsze lezy pod dużym parasolem, no i czapka na głowę obowiązkowo, dla dzieci poniżej 6 miesięcy nie powinno się nic stosować, więc i ja tak robię, sóra sama powinna nauczyć chronić przed słońcem.

Dziewczyny nie chcę być niegrzeczna ani nic z tych rzeczy....ale Ma_Dunia likwiduje wątki zbędne:tak::tak: a koś inny pod bokiem zakłada nowe których tematykę można poruszać spokojnie na innym....

Naprawdę nie chciałam się wychylać ale jak już któtas z nas pisała wcześniej że zakładanie nowych wątków powinno być jakoś uzgadniane z ogółem....

Spaczyna-udanego spacerku i smacznej kolacyjki:tak::tak:

Zgadzam się skoro mamy śmiałość pisać o kupach,kłopotach z "tymi z marsa",@ i innych fascynujących nas rzeczach:-D:tak::-D:tak: to pytanie o nowy wątek to pikuś...pan pikuś:sorry2::sorry2:

hejka

a ja dzis caly dzien sama, bo Wojtek na imprezce z firmy :happy2::happy2:
Właśnie wykapałam małego i już najedzony śpi. Expresowo mi to poszło ;-);-)

Ja podpisuje sie pod wszystkimi "racjami" odnośnie wątków. Porządek musi być.

Oki ide coś wszamać w koncu, bo cały dzień jestem na jakiś krakersach zbożowych....:baffled:

Buzka

Hej babki!

U nas generalnie ok, Zuzia wykąpana, najedzona i już śpi :-D Prawie cały dzień na powietrzu więc wszystko ok.

Noooo tylko z K się pożarłam ahhh faceci...

I od bb też uzależniona jestem, chociaż ostatnio mniej czasu na czynne uczestnictwo, ale myślami jestem z wami ;-)

Pozdrawiam i dobrej, przespanej nocki

reklama
Heya:)) ja dzisiaj cały dzien netu nie mialam, ale powoli Was doczytałam:))

Bluebell- nieźle Ci rośnie Maluszek,

Ja dzisija bylam na morfologii z Hania, nawet nie plakala. Wyszlo ze ma za duzo plytek krwi, konsultowalam to z ciocia i mowila ze to sie zdarza i zmienia u takich dzieci bardzo szybko no i nie treba sie tym martwic. No i miala za malo ociupinke hemoglobiny- mam zaczac poolutku wprowadzac przecierki marchewkowe itp. te co sa po 4 m-cu. a na mierzenie i wazenie za tydzien idziemu:))

co do wątków- popieram... w gruncie rzeczy o wszystko można zapytać na głównym:));-);-);-)

u nas duszno, a ja dzisiaj zrobilam pyszną szarlotkę z płątkami migdałów:)) mniam.. pychotka

my czasem klocimy sie z M., wkurza mnie czasem jego zachowanie-np. brak podzielnej uwagi- jak cos oglada to 100 razy mozna do niego mówić i NIC:)) ale bez nigo nie jestem w stanie funkcjonowac, wszedzie razem, i jak ostatnoo chcialam zostac u rodzicow na tydzien, to po 2 dniach dzwonilam zeby po nas przyjechał tak mi się teskniło...:));-) strasznie go kocham, a jak widzę jak On kocha Hanię, to kocham go jeszcze bardziej:)):biggrin2:
:biggrin2:

oki, mykam na jakiś filmik, taka mamy ochote na kino no ale u nas nie ma babykino:))
:-D
kolorowych snów i spokojnej nocki:tak:
p.s. ja tez ciaglena bb zagladam, choc nie zawsze pisze, po prostu czasem brak czasu :))

Do góry