reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Ja dziś miałam mieć wizytę kontrolną z bioderkami małej u tego konowały, ale nie poszłam i ogólnie już mi zbrzydło tam chodzić.
U mnie bardzo ciepło. M jak zwykle pojechał i zostawił mnie z samochodem bez hamulców. Padł przewód hamulcowy i dupa. Kupiłam je dziś - i 200zł poszło. Teraz wujek wziął na kanał i naprawia.

reklama
No widzę zrozumienie tematu:baffled:. Ten miesiąc i tak trudny finansowo, to jeszcze to. Masz rację klucha, że robocizna odpada, bo gdybym musiała zrobić to w zakładzie to nici z wczasów.

u mnie mazda jezdzi jak chce i nie pojedzie dalej niz 100km bo zgasnie i nie odpali, dopiero dwa dni po odpali i jezdzi jak nowa bledow komputera nie ma i nikt nie wie co to moze byc.
corsa za to jest kochana i pojedzie wszedzie gdzie chcemy choc i ona sie popsula ostatnio przewod paliwa czy cos w tym stylu poszlo i silnik krokowy ktory tu kosztuje 150 euro a w pl 90 zl

ale przynajmniej macie cieplo i mozecie isc do ogodkow sie poopalac. jagnije wdomu bo deszczleje i trzeba oszczedzac na miesieczny pobyt w pl
skunkanka cos kiedys mowilas o grillu???

Bluebell - dobrze, że choć do przyjaciółki się wyrwiesz, bo trzeba gdzieś się ruszyć - można zwariować. Boże, żeby to człowiek za swoją pracę miał godziwe wynagrodzenie, przynajmniej takie, jaką podają średnią krajową, to by się nie martwił i nie skubał się za kieszeń ...:zawstydzona/y:

wyjazd do przyjacółki sie liczy- zawsze cos :-)

ja w te wakacje działka balkonik i jak sie uda polskie morze a rok wczesniej to szalone wakacje były... ale niech mała podrosnie to z nią sie gdzies wyskoczy dalej :-)

co do aut wykazuje tez zrozumienie -cholerstwa sie psuja wtedy kiedy nie trzeba

reklama
Hej babki,
moje dziecko wlasnie lezy na brzuchu i czyta bajke.. hehe doslownie czyta, nawija jak nie wiem, a ślini sie przy tym :-D

Rano zaliczylysmy spacer a teraz w domku bo za goraco.
My jutro na szczepienie sie wybieramy.

pozdrowionka

Do góry