reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Hej :-)

Melduję, że u nas wszystko dobrze, w niedzielę mieliśmy chrzciny, mały był bardzo grzeczny i imprezka super się udała (robiliśmy "przyjęcie" w restauracji).

Niestety nie jestem na bieżąco więc nawet nie próbuję odpisywać.

W kazdym razie wszystkich serdecznie pozdrawiam!

reklama
witam:-)
dawno tu nie zagladalam i juz pewnie nie nadrobie zaleglosci:zawstydzona/y: padl nam net po burzy w zeszlym tygodniu i tak zwlekali z naprawa, ze prawie tydzien neta nie bylo:wściekła/y:
u nas wmiare ok, Mlody zdrowy, ale nie najlepiej znosi upaly:zawstydzona/y: nio i skonczylo sie spanie w dzien:baffled: teraz nawet na spacerze rzadko sypia:szok:
bylismy dzisiaj zalatwiac sprawe z chrzcinami i wkoncu sie udalo:tak: ale troche mi glupio, ze chrzciny dziecka musielismy zalatwiac "po znajomosci".. ale moze o tym napisze na watku chrzcinowym o ile znajde chwile czasu;-)
nio i juz sie napisalam:dry: Mlody mnie wzywa:tak:
milego dnia wszystkim zycze:tak:

A ja mam marudne, jedzące co godzinę (ZNÓW!!!) dziecko, faceta, który mimo wolnego dnia już od 2h siedzi w pracy, niemiłosierny upał w mieszkaniu i... okres :wściekła/y:

ps. dzień dobry kwietniówki ;-)
To tylko jeszcze szarańczy i gradobicia brakuje... :-)

Wróciliśmy ze spacer. Upał niemiłosierny... :dry:
Sił mi starczyło tylko na wymianę torby do kamery i odwiedzebie H&M. ;-) Nie kupiłam nic do jedzenia oprócz dużeeego kawałka arbuza na kolację. Julian zasnął więc i ja chyba wyciągnę nogi na kanapie.

Mała korekta planów: mój synek właśnie się obudził. :-p

Gosha ja mysle ze tak jak pisze Gosiaczek,moze byc roznie.Ja bym zaczekala z panika.A wlasnie ile z was jeszcze nie bylo u gina po porodzie???wstyd sie przyznac ale ja nie:-:)-:)-( i do tego SAMA sobie zaaplikowalam tabsy---durna baba

wiedzialam ze po urodzeniu bede do gina zagladac jak kiedys---raz na 5 lat:szok:

aha- sorki alepisze z małym na reku - plastry przeciw komarom mosbito - 12 szt za 13 zł, przyczepia je sie np. na ubraniu, w gazecie reklame widzialam, trzeba sprawdzic w necie czy sienadaja dla maluchow

ojej a co tu taka cisza...
manja dzieki za info o kremach na ukaszenia,moje dziecko wykapane i juz spi takze biore sie za siebie bo jutro mam zamiar wystapic w kostiumie kapielowym wiec czeka mnie mega depilacja:szok::baffled:
buziaki i do jutra

no rzeczywiscie cisza :sorry2::sorry2::sorry2:

moj maly tez wykapany, najedzony spi.

Jakos przezylismy dziesiejszy upal, bo popoludniu zrobilo sie chlodniej i idzie ochlodzenie hhhhhhuuuuuuuurrrrrraaaaaaaaaa:-):-):-):-):-)

Ale Ci bluebell zazdroszcze........ ja w te wakacje w kostiumie nie wystapie chyba nigdzie... no moze na tarasie u rodzicow ;-);-);-) a poza tym to ja nawet nie wiem czy sie w jakis ze swoimi cycorami zmieszcze....do tego rozstepy...chyba ze kupie sobie jednoczesciowy, obciskajacy :cool2::cool2::cool2:

manja dzieki za info

oki kochane udanego weekendu, buziaki

reklama
aha mam zamiar moj pasiasty brzuch schowac pod pareo;-) nie znossze kostiumow jednoczesciowych:-( poza tym to rozstepy tak szybko nie zniknal wiec trudno a opalic sie troszke trzeba

Do góry