reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
A ja wpadlam powiedziec Dobranoc!!
Po kapieli Dominik nie chcial usnac przy cycu na rekach wiec Go polozylam na lozku naszym i dalam cyca i ja tez sie polozylam i...usnelam!!!!!!!Obudzilam sie o 23 i w szoku bylam,bo nawet kolacji nie zjadlam.Musialam sobie zrobic teraz no i ide sie myc i spac.Moze mi sie uda bez budzenia misia przniesc do jego lozeczka:confused:
Buziaki kobietki:-)

Powoli przymierzam się do spania, Julian już godzinę temu padł. ;-) Dzień, mimo upału i nieobecności M, mogę zaliczyć do udanych: zaliczyłam sushi na lunch, zamówiłam odbitki i kupiłam ramki. :tak: Julian jakoś więcej śpi, chyba przez gorąc na dworze, a ja mogę nadrobić zaległości w różnych dziedzinach.

Gabi a gdzie wybierasz się nad morze? Ja za 9 dni też będę wdychać morskie powietrze. :tak:

Spokojnej nocki. :-)

Hejka

My już na nogach od 6.30, Aluś obudził się po 11 i pół godz snu, zjadł mleczko i teraz sobie guga w naszym łóżku.
Wczoraj był tak zmęczony upałem że nie spał prawie nic cały dzień bo Mu za gorąco było i co chwilę się budził ale za to o 18.00 już krzyczał o kąpiel więc zrobiliśmy co chciał, i o 19.00 dosłownie padł, myślałam że może w nocy się obudzi albo wcześnie rano ale nie, normalnie podziwiam Go za to spanie.Ale to chyba dobrze bo jak śpi to rośnie.

Dzisiaj znów tak jak wczoraj wybieram się z koleżanką i Jej synkiem miesiąc młodszym od Alexa na spacerek po bulwarze nad naszym Przywidzkim jeziorem, potem może do lasku się wybierzemy, aby tylko deszcz nas nie złapał.
Mieszkamy blisko Gdańska a pewnie słyszałyście co się wczoraj w Gdańsku działo, normalnie powódź, dobrze że Przywidz jakoś bokiem to ominęło bo myśmy akurat ze spaceru wracali i tylko troszkę zmokłam. Aluś miał taką śmieszną minę jak biegłam z Nim w wózku, hihi.

No to miłego dzionka babeczki, pa.

Hejka laski!!!

Witam się i idę małego zabawiać, pewnie mi zaraz usnie, wiec poczytam co u Was ;-);-)

Jak tam żyjecie po nawałnicach, ulewach ..........????

Gosiaczek to super , że Was ominęło :happy2:

U nas dziś znow upał niemiłosierny :cool2::cool2::szok:

Oki zmykam i do póżniej

Witajcie dziewczyny!!!!
Nocka mineła spokojnie tylko jak rano zobaczyłamTinę to:baffled::baffled::baffled: wysypana na maxa i już nie bardzo wiem po czym.... może te jagody tyle ją trzymają:szok::szok:

ostatnio zastanawialam sie nad nordic walking, ale M mi powiedzial, ze przeciez mam wozek walking i to za darmo:-p
To fakt:-D:-D i dzięki za listę przyda się apteczkę już spakowałam....
Skunkanka pampersy active baby są elastyczne i nie przeciekają, właśnie dlatego - z racji przecieków, niekontrolowanych wypłynięć zawartości zrezygnowałam z hugisów.
Tak napisałaś o moim, że fest chłopak, ale twój wcale nie odbiega od gabarytów mojego :-D 66 cm, 7300, chyba jesteśmy rekordzistkami:-D;-):-)
Mnie hagisami uszczęśliwia koleżanka takimi ze ściągaczem(gumeczkami) z tyłu ale w udach są za szerokie i z tamtąd wycieka, ostatnio pielucha sucha a śpioszki posiusiane.
NOOO ale chłopaki wam rosną... słodki ciężar:-):-)
jeju ale ukrop
byłam dzis z juniorem w kinie na epoce lodowcowej 3d- fajnie sie ogląda w trójwymiarze:-):-):-)
A ja nie mogę 3D bo bardzo mine oczy i głowa bolą:-:)-( ale na Pottera z synem się wybieram!!!
Cześć.Ja się tylko melduję i pozdrawiam,bo jakoś się z niczym nie wyrabiam.Buziaki.Papa.
Ekspresowa dziewczyna:cool2:
Dziś postanowiłam coś bardzo ważnego w moim życiu. Niestety w małżeństwie mi się nie układa - ale to długa historia. Niestety skończył się limit wyrozumiałości, ale jak będzie po wszystkim to opiszę.
Lecę na wyreczko - cholerka nic nie ma ciekawego w TV - oczywiście oprócz Housa:tak:
Na pewno bardzo dobrze to przemyślałaś.... i jak będziesz potrzebować otuchy to wal do nas jak w dym!!!

Kumpel ściągnąlł mi 3,5 sezonu Housa !!! Obejrzałam już 2,5 ....
Hmm,a ja się wybieram na 2 tyg. sama z dzieciakami nad morze,bo chłop pracoholik nie da rady,I zaczynam mieć cykora czy sobie poradzę i jakby co (tfu tfu) to 400 km od domu i nikogo nawet znajomego:sorry2:
Buziaki.Wpadnę kiedys;-)Pa.
O matko ja bym już sraczkę miała.Pobyt jak pobyt ale pakowanie i podróż!!!!
O ja też powinnam pomalować,te u nóg chociaż :zawstydzona/y: Dzieci to nie sa przeszkodą,tylko mi się nie chce:-p
Może mi ktoś zrobic obiad na jutro i poprasować i podłogę umyć i ....jejku ,schowam lapka zaraz:sorry:
Pazurki nożne pomalowane bo inaczej taka "naga" się czuję:-D:-D,podeślij mi prasowanie bo ja już swoje zrobiłam i jeszcze mi mało!!!!!

Hej,Adusia,dawaj adres:-D
MaDunia,do Ustki w nastepny weekend,a Ty gdzie?
Gosiaczek,no ja się w sobotę do Gdańska wybieram,a słyszałam,że tam najazd turystów w weekend:confused::baffled: A chlop ma imprezę firmową akurat,zawsze razem jeździmy.
Hmm,normalnie od nas do Gdańska to góra 2,5 godz.,a kiedyś w taki rozrywkowy weekend jechaliśmy ...8 godz. (z dzieckiem:szok:).I nie wiem czy sie wybierać.
I noclegu na jedną noc nie mogę znaleźć,może znasz jakiś hotel w okolicach czy coś,bo z tego co w necie to miejsc nie ma.Moze jakąś nazwę pamiętasz,to szybciej znajdę.
Milego dnia.Papapa.

Hej babeczki:-)
Ja wlasnie sniadanko jem.U nas tez upal jak nie powiem co:baffled:ale wole taka pogode niz deszcz!!Jestem w szoku,bo Dominik mi marudzil w wozku powozilam Go doslownie moze 2 min i usnal:szok:Normalnie nie wiem co sie stalo...chyba ten upal Go ta meczy.My za 2 dni jedziemy do mnie do domku!!Juz sie tak nie moge doczekac!!!!!Jestem strasznie szczesliwa a z drugiej strony mi smutno jak pomysle z bede tylko tam dwa dni i ze bede musiala mame zostawic:-:)zawstydzona/y:Ostatnio mam nieciekawa sytuacje rodzinna...powiedzialabym ze tragiczna az kiedys usiadlam i ryczalam,bo tak mi szkoda mojej mamy.Dotyczy to mojego taty,bo ma problemy i az mi ciezko nawet o tym myslec:zawstydzona/y::-:)-(

Co do pampersow to tez uzywalam hugiesow a teraz mam pampers i rzeczywiscie zauwazylam,ze nie mielismy wpadki z pampersami typu cale "plecy brudne od kupy":tak:co z hugiesami sie zdarzalo.Ale rzeczywiscie hugiesy maja fajniejsza gumeczke z tylu i dziwie sie dlaczego mimo to przeciekaly:confused:

adusia moze podeslac Ci tez moje pranie do prasowania??Bo juz lezy ktorys dzien a ja nie mam czasu go wyprasowac:baffled::confused:

Cos mialam jeszcze komus pisac i zapomnialam:dry:

No nic narazie lece,bo poki Dominik spi to moze cos wyprasuje.
Wpadne pozniej.

Buziaki laski i milego bezdeszczowego dnia zycze:tak:

reklama
Hej,Adusia,dawaj adres:-D
MaDunia,do Ustki w nastepny weekend,a Ty gdzie?
Gosiaczek,no ja się w sobotę do Gdańska wybieram,a słyszałam,że tam najazd turystów w weekend:confused::baffled: A chlop ma imprezę firmową akurat,zawsze razem jeździmy.
Hmm,normalnie od nas do Gdańska to góra 2,5 godz.,a kiedyś w taki rozrywkowy weekend jechaliśmy ...8 godz. (z dzieckiem:szok:).I nie wiem czy sie wybierać.
I noclegu na jedną noc nie mogę znaleźć,może znasz jakiś hotel w okolicach czy coś,bo z tego co w necie to miejsc nie ma.Moze jakąś nazwę pamiętasz,to szybciej znajdę.
Milego dnia.Papapa.

Bardzo chętnie ale niestety nie pomogę- nie znam żadnych hoteli.
Nawet u mnie w Przywidzu teraz pełno wczasowiczów, kolonii, obozów i wszystkie ośrodki wypoczynkowe pozajmowane.

Do góry