reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

jeju ale ukrop
byłam dzis z juniorem w kinie na epoce lodowcowej 3d- fajnie sie ogląda w trójwymiarze:-):-):-)
a zuza grzecznie siedziała pod kinem z babcią:-D
Cześć Kobitki. :-)

No i zrobiłam listę co powinniśmy zabrać, trochę tego dużo... :shocked2: Zdecydowałam więc, że rzeczy, które można kupić w Polsce np. pieluchy czy podkłady, nie zabieramy. ;-) Mam nadzieję że jakość jest ta sama.

no wiesz...;-)

odpoczne troche i spadam na dwór:tak:

reklama
No właśnie nie wiem... :sorry2:
Dziewczyny pisały gdzieś wcześniej, że jest różnica pomiędzy polskimi a niemieckimi Pampersami. :shocked2:
Na szczęście od rodziców do niemieckiego Rossmanna mam 2km. ;-)

Ostatnia edycja:
klucha 11 zł! :-)

ma_dunia jest różnica ogromna -niemieckie o wiele lepsze i pampry i kosmetyki plus chemia o niebo lepsza

Dziś byłam u fryzjera. Podcięłam włosy.
skunkanka - ten kolor jest super - to jakiś drobny balejage?
Dziś postanowiłam coś bardzo ważnego w moim życiu. Niestety w małżeństwie mi się nie układa - ale to długa historia. Niestety skończył się limit wyrozumiałości, ale jak będzie po wszystkim to opiszę.
Lecę na wyreczko - cholerka nic nie ma ciekawego w TV - oczywiście oprócz Housa:tak:

Szwedka mam nadzieje ze sie wyjasni i jakos pouklada,jak bedziesz miala ochote sie wyzalic to po to tu jestesmy!!!!!!!!

pomalowalam paznokcie i teraz pozostaje mi tylko zlozyc rece i blagac Najwyzszego zeby Alex sie nie obudzil (jestem sama w domu :-()

To jeszcze ja na chwilkę.
Szwedka-trzymaj się:zawstydzona/y:
Blubell,nie można tak Panu Bogu głowy byle czym zawracać;-)
Hmm,a ja się wybieram na 2 tyg. sama z dzieciakami nad morze,bo chłop pracoholik nie da rady,I zaczynam mieć cykora czy sobie poradzę i jakby co (tfu tfu) to 400 km od domu i nikogo nawet znajomego:sorry2:
Buziaki.Wpadnę kiedys;-)Pa.

reklama
Hahaha no fakt ważna sprawa:-)I co wyschły?
Dobra,lecę,prosze mnie nie zagadywać,bo pranie,gotowanie i takie tam,a jeszcze trzeba kiedyś spać iść:sorry2: Pa.

Do góry