reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Dzięki Gosia za dobre chęci.Właśnie tak nagle,to nie ma szans za bardzo.Wrócimy do domku po prostu,daleko nie jest.
Ja dzisiaj idę ważyć Bżdziągwę i proszę o kciuki,bo jak znowu nie przybrała to ją uduszę:-p
Pa.

reklama
Cesc kobiety
Kurde, niby nie ma slonca, bo chmury takie jakies mgliste, ale zaduch niemilosierny. Skoncze jesc sniadanie i pojde moze jednak w las, moze bedzie troche chlodniej... choc cholera martwie sie, czy przejade po tych ulewach...
Gabi kciuki trzymane i prosze nie dusic mojej imienniczki choby nie wiem co!!:-p

Cos mialam napisac, ale nie pamietam, ogladalismy jak debile w nocy filma, Indiane JOnesa, zamiast isc spac:dry: i mam efekty:dry: nie dosc ze gorac, a ja przy takiej pogodzie odpadam, to jeszcze sie nie wyspalam.... i zachcialo mi sie zmieniac posciel...grrr
Milego Lasiunie!

Witajcie Mamuśki. :-)
MaDunia,do Ustki w nastepny weekend,a Ty gdzie?
My wybieramy się 10.07 do rodziców do Świnoujścia. :-)
Cholera... Trochę daleko do Ustki. :-(

Nocka upłynęła spokojnie: rano karmienie Juliana, potem spacer z psicą i na końcu prysznic i śniadanie dla mamy. :-) Teraz Julian zagaduje miśka, uwodzi go oczkami i głaszcze po nodze. :-D

Czekam na paczkę i jak tylko zjawi się kurier - to idziemy na spacer. Chyba dzisiaj nie będzie takiego ukropu, przynajmniej taką mam nadzieję. ;-)

Witajcie Mamuśki. :-)
MaDunia,do Ustki w nastepny weekend,a Ty gdzie?
My wybieramy się 10.07 do rodziców do Świnoujścia. :-)
Cholera... Trochę daleko do Ustki i chyba termin nie ten. :-(

Nocka upłynęła spokojnie: rano karmienie Juliana, potem spacer z psicą i na końcu prysznic i śniadanie dla mamy. ;-) Teraz Julian zagaduje miśka, uwodzi go oczkami i głaszcze po nodze. :tak:

Czekam na paczkę i jak tylko zjawi się kurier - to idziemy na spacer. Chyba dzisiaj nie będzie takiego ukropu, przynajmniej taką mam nadzieję. ;-)

które to kilka dni temu o słońce prosiły?! ;-) czarownice wstrętne taki upał wywołały wrr :-D
normalnie nie wiem co z tą moją pchłą robić, marudny jest strasznie - tylko je, beczy i śpi (beczenia niestety najwięcej) :baffled:

Kumpel ściągnąlł mi 3,5 sezonu Housa !!! Obejrzałam już 2,5 ....
ja niestety już wszystkie 5 sezonów obejrzałam :sorry2: teraz czekam aż nakręcą nowy ;-)

No i doczekałam się kuriera. Kamera doszła, wygląda nieźle i jest w moim ulubionym kolorze: czerwonym. :tak: Po południu spacer i testowanie nowego sprzętu. ;-)

Przy tych upałach Julian, przy karmieniu, strasznie się poci: włoski i buzia całe mokre. :confused: Pojawiły się też przez to potówki. :confused: Trzeba będzie buzię częściej wodą przemywać...

reklama
My dziś byłyśmy na pierwszym szczepieniu (za 195zł). Majeczka waży 5300g co mnie cieszy ogromnie. Po szczepieniu tak zaniosła się płaczem, że aż jej tchu brakło:-(. Ale smok, cyc zdziałały cuda. Właśnie usnęła i przez sen chyba sobie przypomina sądząc po grymasach.
Duszny dzień dzisiaj ledwo w samochodzie wysiedziałyśmy.
Miłego dnia. Pozdrawiam
diabliczka - sto lat Anulce - w końcu to poważna rocznica :)

Ostatnia edycja:
Do góry