reklama
Gosha24
Mama Gai od 06.04.2009
My już po imprezie, z małą ciężko było bo nie chciała w wózku spać, ale dało jakoś radę. Teraz właśnie walczymy, żeby ją ponownie uśpić... spokojnej nocki życzę :-)
Spaczyna
Karolka mama Lolka Igorka
aha, zazdroszczę spacerków
gosha, no właśnie dlatego ja moje dziecię zostawiam u dziadków, którzy chętnie zaopiekują sie Karolkiem, a mama będzie mogła się wybawić.
Szwedka, oby tak dalej, i malutka była aniołkiem zawsze:-)
Asia, no to razem wypędzimy diabełka z naszych pociech, a co do księdza, to jakiś głupek.
Gabi, adusia, dotmar, dzięki za informację, jak widzę dziś znów Karol ma dzień śpiocha, własnie zrobiliśmy śniadanko i ja to już od trzech dni, Karolkowi zaraz po oczka zrobiły się malutkie, więc w łózeczku już śpi, normalnie jestem w szoku, bo wcześniej ni cholery, ale za nic na świecie nie spał w ciagu dnia.
gosha, no właśnie dlatego ja moje dziecię zostawiam u dziadków, którzy chętnie zaopiekują sie Karolkiem, a mama będzie mogła się wybawić.
Szwedka, oby tak dalej, i malutka była aniołkiem zawsze:-)
Asia, no to razem wypędzimy diabełka z naszych pociech, a co do księdza, to jakiś głupek.
Gabi, adusia, dotmar, dzięki za informację, jak widzę dziś znów Karol ma dzień śpiocha, własnie zrobiliśmy śniadanko i ja to już od trzech dni, Karolkowi zaraz po oczka zrobiły się malutkie, więc w łózeczku już śpi, normalnie jestem w szoku, bo wcześniej ni cholery, ale za nic na świecie nie spał w ciagu dnia.
Madzia_Singh
Kochana PYCHOTKA
dobrze wam z tymi chrzcinami...Nam ksiadz powiedzial ze ochrzci ale pod warunkiem ze moj mąż zmieni religie i jak nadamy inne imie corce...powiedzialam mu zeby w dupe se ugryzl i wyszlam
Ostatnia edycja:
Witam wszystkie mamusie!!!
Nie mam gdzie spać!!!!!
Mąż przyjechał o 7 z wieczoru kawalerskiego i przytulił się do córci i zasnął,Konstancja w łóżeczku a ja gdzie???Poświęciłam się i zasiadłam do kompa.
Zapowiada się śliczny dzień więc życzę miłych niedzielnych spacerów
Ja też po kawce już jestem... Gdzie się podziała nasza didi??? I caro też dawno nie było??? Moja współłodzianko gdzie jesteś!!!
Wiedziałam że o czymś zapomniałam!!!!
NADII WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA !!!!!
Nie mam gdzie spać!!!!!
Mąż przyjechał o 7 z wieczoru kawalerskiego i przytulił się do córci i zasnął,Konstancja w łóżeczku a ja gdzie???Poświęciłam się i zasiadłam do kompa.
Zapowiada się śliczny dzień więc życzę miłych niedzielnych spacerów
No to gratulacje żeby tylko nie zapeszyć tego spania w łóżeczku;-).jak widzę dziś znów Karol ma dzień śpiocha, własnie zrobiliśmy śniadanko i ja to już od trzech dni, Karolkowi zaraz po oczka zrobiły się malutkie, więc w łózeczku już śpi, normalnie jestem w szoku, bo wcześniej ni cholery, ale za nic na świecie nie spał w ciagu dnia.
Ja też po kawce już jestem... Gdzie się podziała nasza didi??? I caro też dawno nie było??? Moja współłodzianko gdzie jesteś!!!
Wiedziałam że o czymś zapomniałam!!!!
Ostatnia edycja:
nadii wszystkiego najlepszego!!!!
no i rzeczywiscie wychodzina to ze mala jest uczulona na jonhsona trzy dni i juz prawie wszystko zeszlo. narazienie uzywam oliwki bo czekam na dostawe bambino z pl anazastepstwo uzywam wazeliny
no i rzeczywiscie wychodzina to ze mala jest uczulona na jonhsona trzy dni i juz prawie wszystko zeszlo. narazienie uzywam oliwki bo czekam na dostawe bambino z pl anazastepstwo uzywam wazeliny
diabliczka83
Jestem Mamą!!!
Witajcie w słoneczną leniwą niedzielę - przynajmniej mi jest dzisiaj jakoś tak leniwie.
Ania spaceruje z dziadkiem, a mi się nic nie chce. Czekają prace do napisania na uczelnię, ale chyba ich dzisiaj nie tknę. Mam ochotę trochę poleniuchować.
Upiekłam ciacho, bo jutro imieniny mojej Mamy, obiad gotowy od wczoraj...
Nawet wyspana dosyć jestem! Wczoraj wykąpałam i nakarmiłam Anię dość wcześnie, bo o 21:30 już smacznie spała. Obawiałam się co to wróży na noc. Ale było OK - karmienie o 1:30 i 4:30, rano jeszcze drzemkę strzeliła, także nawet pod prysznic udało mi się bez problemu pójść. Kochane to moje dziecko
Miłej niedzieli!!!
Ania spaceruje z dziadkiem, a mi się nic nie chce. Czekają prace do napisania na uczelnię, ale chyba ich dzisiaj nie tknę. Mam ochotę trochę poleniuchować.
Upiekłam ciacho, bo jutro imieniny mojej Mamy, obiad gotowy od wczoraj...
Nawet wyspana dosyć jestem! Wczoraj wykąpałam i nakarmiłam Anię dość wcześnie, bo o 21:30 już smacznie spała. Obawiałam się co to wróży na noc. Ale było OK - karmienie o 1:30 i 4:30, rano jeszcze drzemkę strzeliła, także nawet pod prysznic udało mi się bez problemu pójść. Kochane to moje dziecko
Miłej niedzieli!!!
reklama
Spaczyna
Karolka mama Lolka Igorka
i ja się dołączam, wszystkiego najlepszego nadii :-)
a mnie gotowanie w weekendy omija, zawsze jeździmy do dziadków jednych i drugich, ale pewnie jak wróce do pracy to weekendy będe chciała spędzać wreszcie w domku, więc wtedy bedą domowe obiadki, choć nie ukrywam bo za bardzo nie lubię, muszę mieć ochotę, lub choć trochę weny wystarczy.
Ostatnia edycja:
Podziel się: