gosiaczek1973
potrójna mamuśka
ale pogoda!zla jestem jak diabli bo znow w domumaly spi,oby nie powtorzyla sie sutuacja sprzed paru dni-w dzien spanie,w nocy balowanie.Zauwazylam ze na niego ma pogoda duzy wplyw,jak pada to dziecko uspione.Moze ma po mamusi niskie cisnienie.Ja prawie w ogole cisnienia nie mam:-)
Ja mam identycznie, też jestem senna w deszczową pogodę i lenia mam okropnego, mój Alex tak samo, wczoraj po zakupach w południe ok godz. 17.00 zjadł 120ml mleka i poszedł spać, o 19.30 obudził się marudny i tak zawsze się dzieje że wieczorem daje nam trochę popalić sugerując chyba że chce się kąpać i iść spać, więc dostał 60ml mleczka, potem kąpiel, następnie 90ml mleczka i poszedł znów spać, w nocy obudził się o 2.30 na 120ml mleka a potem o 6.00 znów 120ml wciągnął no i na dobre obudził się o 10.00- normalnie nie mam niemowlęcia w domu, gyby nie te wieczory co jest trochę marudny to w ogóle nie miałabym małego dziecka, normalnie złote dziecko, a tak się bałam że chłopczyk to może mieć kolki, będzie bardziej wymagający niż dziewczynki, a tu taka niespodzianka, mam aniołka a nie dziecko.
Hmm, mam nadzieję że Go nie przechwaliłam i nie da mi dzisiaj w kość bo idziemy do znajomych na grilla po południu.