reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]

Imprezę uświetnią między innymi Kulfon i Monika, Akademia
[FONT=&quot]Pana Kleksa oraz dziecięcy zespół wokalny Gong![/FONT]

Dla rodziców [FONT=&quot]porady żywieniowe dotyczące niemowląt[/FONT]
i małych dzieci.

[FONT=&quot]Przez cały dzień wiele atrakcji[/FONT] - pokazy tańca, pokazy judo,
liczne konkursy z nagrodami, niespodzianki, malowanie buziek, klauni.

[/FONT]​
[FONT=&quot][/FONT]​

reklama
moja mama tez jest super,zawsze w sumie moge na nia liczyc,nauczylam sie zyc z jej wadami choc czasem wkurza mnie na maxa

mojego dziecka z kolei nie widziala jescze moja babka bo mowi ze za daleko (na innym osiedlu mieszka ale jest w pelni sprawna fizycznie i psychicznie)-nie interesuje sie pierwszym prawnukiem stara cholera

Mój diabełek w końcu poległ.... uff można odsapnąć, widze bluebell, ze u Ciebie podobnie, ja zwalam wszystko na pogodę, mam nadzieję, ze to przez nią Karol był dzis taki nie do życia, bo nic innego mi nie przychodzi do głowy ( a może on taki w kratkę jest?:confused2: wczoraj był aniołkiem) o odespaniu nocy w ciągu dnia mogłam pomarzyć, a wystarczyła mi choc chwila ciszy dla uszu.
Nawet spacer 2 h nie ukoił młodego, może kimnął na 30 minut, więc praktycznie spania w ciągu dnia nie było, także ciekawa jestem poszedł lulu o 21, ciekawe o której włączy syrenę... Ja uciekam coś zrobić ze sobą, bo normalnie marzę o łóżku, ale kąpiel też by mi się przydała, oby jutro było lepiej.

ja wpadam tylko na chwile, zeby powiedziec, ze na szczescie wypuscili nas do domu:tak: z infekcja juz wszystko wporzadtku, tzn widac, ze Mlody zdrowieje, za to wyszedl mu zaburzony rytm akcji serca:szok::-( przetrzymali nas dluzej w szpitalu i porobili badania.. zmartwilam sie jak niewiem co, tymbardziej, ze przeciez ja mam wade zastawki, ale lekarze powiedzieli nam, ze poki co nie ma sie czym marwic.. serce niepowiekszone, szmerow nie ma, a takie zaburzenie moglo byc spowodowane choroba naprzyklad.. wsumie lekarka powiedziala, ze oni tak naprawde do konca nie wiedza co jest przyczyna zaburzen u takich maluszkow, ale podobno to dalej niczym nie skutkuje i bardzo czesto jest to jednorazowa sytuacja.. nio, ale tak na wszelki wypadek mamy sie zglosic pod koniec lipca do kardiologa na kontrole.. nio i Mlody ma od dzisiaj lykac witB6.. jak sie przy tym krzywi to idzie sie usmiac:-D hi hi moze dlatego, ze jest to krzywienie z usmiechem, a nie jak w przypadku witK istna histeria:szok:
nio a tak ogolnie to musze stwierdzic, ze ktos nam chyba dziecko w tym szpitalu podmienil, bo ja dzis naszego syncia nie poznaje:-D hi hi grzeczny odkad wrocilismy do domu, dal sie wykapac bez problemu, zero placzu, poprostu aniolek;-):tak:
nio i dzisiaj mielismy chyba pierwszy dzien od bardzo dawna bez bolu brzuszka:-):-):-) coprawda Maks zrobil dzisiaj pieniaca kupe znowu, ale lekarka powiedziala mi, ze nie jest to jakis wielki problem, trzeba to obserwowac.. wsumie brzuszek tez mial przebadany i wyszlo, ze wszystko jest w najlepszym porzadku, oprocz wielkiej ilosci gazow:eek:
nio nic zmykam cos do jedzenia zrobic, bo mezus zaraz z pracy wroci i pasuje zjesc jakas kolacje:tak: a synus juz od godziny grzecznie spi, wiec spokojnie moge isc do kuchni;-):-)
dobrej i spiacej nocy wszystkim zycze:-):tak:

Spaczyna widze ze nasze chlopaki jakies podobne do siebie:tak: Moj tez juz spi a to dziwne bo nie wybila jeszcze magiczna godzina 22.30-to jesgo stala pora zasypiania.Zeby sie walilo i palilo to zamknie oczy i kima:cool2:

Malutka trzymam kciuki za Maksia!!!!!widzisz,ja nie rozumiem tych lekarzy czasami.U Ciebie nie moga wiele powiedzic bo za maly,a u nas pani dr w szpitalu powiedziala ze nie moze powiedziec tak dokladnie jak to jest z zoltaczka u Alexa bo jest mulatem:shocked2::shocked2::shocked2:

no ale w sumie to wszystko dobrze z Twoim skarbem wiec uszy do gory!

w ciazy mialam tak silna motywacje a teraz nie mam,jakbym miala mozliwosc to pobieglabym do kiosku po fajki tak mnie wzielo.No ale chyba pobiegne do lodowki albo pogapie sie na Alusia

cieszę się malutka że wszystko ok, i że masz aniołka :-) w domu

Bluebell walcz z nałogiem!! dasz radę, a nasze chłopaki bądź co bądź podobne, oby jutro było z ich humorkami lepiej.

Ostatnia edycja:
reklama
walcz kochana co by synkowi nie smierdziec fajami jak bedziesz go całowac ;-)
jak moja matka była poznac wnuczke strasznie smierdziała fajkami -mała sie krzywiła -oni sie smiali ze mała słodkie minki robi a ja widziałam że jej cos nie pasuje co oznajmiła syreną po kilku sekundach ;-)

Do góry