reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Zgadzam się z aniołkiem20k oklepywanie plecków jest super na katar, przeziębienia i kaszelek. dzieciaczka to nie boli, a efekty super. pokazała nam pediatra jak to robić i już 2 razy wyleczyliśmy w ten sposób początki infekcji. wg mnie lepsze to niż syropki itp.a....i jeszcze jedno, masaże na brzuszek pomagają:) :) chyba kolki poszły precz

reklama
Diabliczka - mój Kajtuś przybiera słabiutko, na granicy normy. Po spadku w szpitalu miał 2850 (urodzeniowa 3000), teraz ma 3600 (450g w 4 tygodnie ostatnie przybrał). Wszyscy wokół mówią: może masz za słaby pokarm, może by go trzeba dokarmiać... A ja im mówię ze tak nie jest, a wczoraj moje słowa potwierdził lekarz, który nie widzi potrzeby dokarmiania.

Dziewczyny mam okropnie słaby transfer, stąd moja chwilowa nieobecność. Mój M. NA 10GB chciał ściągać milion filmów... Byle do pierwszego...

witajcie

my też dzisiaj poszliśmy na dwór mimo kiepskiej pogody, po drodze złapał nas lekki deszczyk i uciekliśmy do centrum handlowego kolo domu żeby zakupy zrobić, skorzystałam z okazji że rano jest tam mało ludzi i mniej hałasu i kupiłam sobie buty, mały w tym czasie grzecznie spał w wózku, potem jeszcze zrobiliśmy zakupy spożywcze i do domu obiad gotować, teraz tylko jeszcze odkurzę i dokończę prasowanie bo u mnie też sterta od wczoraj, wyprasowałam tylko rzeczy małęgo a nasze lezą i czekają na swoją kolej

życzę miłego dnia
jak dobrze że weekend się zbliża, szkoda tylko że ma być zimno

witam babeczki ja tu latam i usypiam mala caly dzien bo nie chce spac usnela godz temu od 6 rano i chyba sie budzi wiec lece i zajrze puzniej

hejo

My nadal prawie ciągle przy cycu... I dodatkowo Zuzik ma katarek :wściekła/y:
A tak wogle to moja mama w zeszłym tygodniu była na szkoleniu dla położnych odnośnie laktacji i Pani mówiła, że jeśli dzidzia ma katarek to do noska zaaplikować mleko cyckowe :szok: i jeśli nacięte krocze źle się goi to okłady również z mleka :szok::eek:

Moja mała ważyła 3200, jak wychodziliśmy ze szitala było 300 kg, a teraz najprawdopodobniej waży 3900 - nie mam 100% pewności, gdyż nie wiem czy waga dobrze waży, ale najważniejsze, że ciągle przybiera

helo, i ja się melduję, już po spacerze i młody został na ogródku, a ja mam chwilę żeby coś ogarnąć no i zjeść!

Moja mała ważyła 3200, jak wychodziliśmy ze szitala było 300 kg, a teraz najprawdopodobniej waży 3900 - nie mam 100% pewności, gdyż nie wiem czy waga dobrze waży, ale najważniejsze, że ciągle przybiera

:-):-):-D:-D
duża ta Twoja malutka:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
moja juz spi, i tak mysle ze to chyba rzeczywiscie byl kryzys mlekowy bo znow mam duuuzo pokarmu bo wlasnie nakarmilam mala z jednego cyca i z drugiego sciagnelam 90ml mleka bo az mnie bolal.:tak:
jezeli wierzyc sposobowi ( staje na wage sama a potem z mala na rekach) to moja wazy juz 4kg:tak:
mleko do noska:szok: pierwsze slysze

Do góry