reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

marys16- ciesz się, że nie musiałaś tego przechodzić i jeszcze te ciepłe dni nie dość że tak gorąco to jeszcze codziennie na 3 piętro musze włazić po pare razy :no: zamiast się już urodzić to i na spacery i wgl to siedzi głupol jeden w tym brzuchu i nic do niego nie przemawia :-(

reklama
umi2 - no to widze że więcej nas tutaj z 26 :) , strasznie uparte te nasze dzieciaczki.
klucha09 - racja, dobrze że mamy tutaj to forum to chociaż możemy sobie razem ponarzekać :)

oprucz narzekania i czekania na naszych uparciuchow juz chyba niewiele nam zostalo.
potem oby do osiemnastki i wakacje!!!!

no ja mam nadzieje ze pujdzie w rodzicow ja wyjechalam i usamodzielnilam sie w wieku niecalych 19 lat a muj partner w wieku 20. mam nadzieje ze dziecko bedzie mialo jak t osie mowi leb na karku ;-)

klucha09 szybko chcesz tego swojego malucha wygonic:-p al to naprawde dobre rozwiazanie bo musi nauczyc sie zyc.
martusiiia ja wchodze na drugie piero ale i tak czasem wysiadam:-p

mnie najbardziej wkurzaja smsy z pytaniem urodziłas juz? albo pytania mojego cłopaka kiedy urodzisz, urodziłabys juz, no kiedy wypuscisz mojego synka? Kurcze a czy ja go trzymam? eh...

Jak narazie to te nasze dzieci zapowiadają się na uparte ;D :-) , a jak to z nimi będzie to zobaczymy :-D pierw nas czeka pierwsza randka :tak: i inne ciekawe atrakcje :-D

mnie najbardziej wkurzaja smsy z pytaniem urodziłas juz? albo pytania mojego cłopaka kiedy urodzisz, urodziłabys juz, no kiedy wypuscisz mojego synka? Kurcze a czy ja go trzymam? eh...

haha mój też nie jest wcale lepszy :) ciągle się mnie pyta ` jakieś skurcze już masz? ` ` no weź już coś zrób żebyś wkońcu urodziła` jak by to ode mnie zależało :crazy:

reklama
dzien dobry:-)
u nas dzisiaj od rana mlody strajkuju i cos spac niechce:baffled: obudzil sie o 8 i dopiero teraz pozwolil mi sobie sniadanie zjesc, bo mu ladnie wytlumaczylam, ze jak mamusia nie bedzie jadla to mleczka nie bedzie...

auylia a gdzie mierzysz temp maluszkowi?? my na przyklad wczoraj tez tak spanikowalismy i pojechalismy do lekarza, bo mlody mial temp 37,2.. tylko, ze byla to temp mierzona w pupie, a my nie wiedzielismy, ze trzeba od tego odjac 4 kreski:zawstydzona/y: kurde tyle sie naczytalam, a o tym nie wiedzialam:szok::zawstydzona/y:
mój po porannym karmieniu zawsze chce się pobawić. to oznacza, że o 7 lub 8 mam min. godzinną zabawę... dziś przedłużoną do 2h ale było fajnie bo mały nie płakał...
co do temp. to mierzyłam pod paszką i było raz 36,9 raz 37,1... doczytałam później że do 37,5 może być ale zanim to znalazłam to była panika :p

dziś Maks je jak oszalały - prawie co godzinę :D
dwupaczki trzymajcie się - no i jeśli możecie to jedzcie truskawki, pomarańcze, czekoladę... ach jak mi tego wszystkiego brakuje :D

Do góry