marys16
Fanka BB :)
Witajcie w maju :-)
Czyli przepisowa nasz miesiąc się skończył. Ale nic się nie martwcie. Uparciuchy które postanowiły się jeszcze powygrzewać i podtuczyć w mamusinym brzuszku zostaną jeszcze przyjęte.
Tylko niech szybciutko wychodzą bo mamusie już sił nie mają.
Ja znam jednego 1 majowego. I powiem wam że takiego samego lenia to w życiu drugiego nie spotkałam. No coś niesamowitego. Dwie lewe ręce. Tylko myśli jak tu zrobić by sie nie narobić.
Argumenty są naprawdę optymistyczne :-)
Odnośnie 18-ki w długi weekend to zgadzam Sie z klucha. To może przekroczyć wszelkie nerwy rodziców. :-)
Czyli przepisowa nasz miesiąc się skończył. Ale nic się nie martwcie. Uparciuchy które postanowiły się jeszcze powygrzewać i podtuczyć w mamusinym brzuszku zostaną jeszcze przyjęte.
Tylko niech szybciutko wychodzą bo mamusie już sił nie mają.
rodzic w święto pracy??? co o tym myślicie??
klucha rodzic! hihi będzie mały pracuś!:-)
szczesliwa właśnie tak myślałam czy jeżeli urodzi sie dziś to będzie pracuś czy len?? ale na to chyba jednak nie ma reguły
Ja znam jednego 1 majowego. I powiem wam że takiego samego lenia to w życiu drugiego nie spotkałam. No coś niesamowitego. Dwie lewe ręce. Tylko myśli jak tu zrobić by sie nie narobić.
W sumie to trzeba myśleć optymistycznie i w nawet najgorszej sytuacji szukać czegoś dobrego. Urodziny w długi weekend, niby same plusy:
- każdy będzie o nich pamiętał,
- na urodziny maluszka nie trzeba będzie brać urlopu bo zawsze będzie wolny dzień,
- jubilat będzie świętował dłużej niż inni.
Na pewno znajdzie się jeszcze kilka pozytywów :-)
Argumenty są naprawdę optymistyczne :-)
Odnośnie 18-ki w długi weekend to zgadzam Sie z klucha. To może przekroczyć wszelkie nerwy rodziców. :-)