witam goraco:-)
u nas dzien dzisiaj spokojnie mija na szczescie

mlody po wczorajszych "atrakcjach" dzisiaj grzeczny jak aniolek i teraz nawet z tatusiem spia

hi hi bylismy na spacerku i tak sie biedaki umeczyly, ze odsypiaja

hi hi
a ja skorzystalam z okazji i dorwalam sie do kompa, bo zaleglosci mam mase

choc tak szczerze to stoje na posterunku, bo tesciowa ma przyjsc zaniedlugo i pasuje, zeby ktos nie spal;-) zadzwonila wczoraj, ze byla na zakupach w jakims sklepie dzieciecym i nakupila mlodemu cala fure ubranek:-) oj stara sie babcia, stara

hi hi
aha83 mam nadzieje, ze juz po wszystkim jestes i tulisz swoja kruszynke;-)
Madzia_Singh faktycznie duza ta twoja malutka;-)

nasz synus obwod glowki mial 33cm.. wogule lekarka przy porodzie powiedziala, ze jest malutki.. nio, ale ja tam sie cieszylam tym, ze ich prognozy sie nie sprawdzily i synio jednak wazyl ponad 3kg, a nie jak oni przewidywali 2,5-2,7 kg
adusia3 nio to faktycznie macie nieciekawie.. wiem co to znaczy patrzec jak dzidzia sie meczy, bo wczoraj przezywalismy pierwsza kolke

Maks plakal, a my nie moglismy mu pomoc.. ucaluj swoja kruszyne od cioc kwietniowych

mam nadzieje, ze dzisiaj beda jakies nowe wiesci z porodowek.. pogoda ladna, sprzyja spacera, wiec moze wykorzystajcie to dwupaczki;-) ja pamietam jak ja juz stracilam nadzieje i nastawilam sie na porod po czasie, a tu jednak synus zrobil nam niespodzianke

nio nic ide ponadrabiac inne watki, a wam zycze wszystkim udanego popoludnia

:-)