reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

kurcze z tego co sie orientuję to łóżeczko turystyczne raczej są bez przewijaków chyba....no nie mam na zbyciu niesteyyu ale wiem że na allegro kupisz fajne rzeczy czasem jak jest aukcja nowych rzeczy to mozna kupic super sprzęt.....rok temu w maju sprzedawałam 2 bassinety na allegro....no ale nie ma kto teraz przysyłać do polski sprzetu bo mąz tu a szwagierki nie bawią się w takie rzeczy i nie mają czasu na zakupy łóżeczek a tu by zarobił na tym

reklama
No właśnie, w Stanach to mają tego na potęgę i bardzo fajne. U nas te kojce są przerażające. Kolory wściekłe, materiał jakiś nylon szeleszczący i zimny - okropieństwo. Miałam do kupienia Baby Trend takie śliczniutkie łóżeczko ale przegapiłam aukcję ;(((

a wiesz u nas niedaleko Bochnia i tam mają fajny sklepik hurtownia gdzie spotkać można egzemplarze z usa i nie są bardzo drogie.....rok temu w maju dolar był po 2 zl więc ściągalismy rozne sprzety i handlowałam nimi ale teraz nie bardzo sie opłaca chyba....kolega sprzedaje na allegro z usa sprzęty,foteliki,łóżeczka ale srednio mu to idzie

kurcze wiecie co...albo sie zle czuje na ta pogodę(deszczyk)albo coś zaczyna się dziać....ktoś chce sie wykluć....ojej gdzie ten mój mąz kochany...jeszcze godzinka...........uff....ufff........uffffff

becik nie to ze jestem niewiadomo kim i sie rzadze ale czy moglabys uzywac EDYTUJ zamiast pisac post pod postem??? mniej miejsca zajmuje i lepiej sie czyta

Mniam mniam - pizza zaliczona, mogę rodzić ;-)
Oczywiście pomylili zamówienie, na szczęście tylko trochę, mogło być gorzej, mogłam dostać jakieś owoce morza, tuńczyka, ananasa i jajko :baffled: No chociaż ananas nie byłby zły-może by co przyspieszył;-)
Zaraz zapodam sobie cieplutką kąpiel w pianie i powoli do łóżeczka... M. jest w domu, trzeba to wykorzystać - jakiś filmik i witaminka S, hi hi ;-)

Szczęśliwa- to się zgrałyśmy z tą pizza, trzeba korzystać póki można

Ostatnia edycja:
reklama
klucha widzę, że Cię mocno drażni dowolność pisania. Z tego co wiem to na forum obowiązuje free style. Każdy pisze jak mu wygodniej i szybciej. Czasami postów jest na tyle dużo i szybko się pojawiają, że wklejanie kolejnych myśli do poprzedniego postu wprowadza chaos i staje się niezrozumiałe. :eek:

Do góry