reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Hej laseczki:-)
Ja już po wizycie w szpitalu. KTG wykazało tylko malutkie skurcze, ale rozwarcie jest na 1,5cm no i szyjka się skraca - tylko na to czekałam:-) , wody czyste. W niedziele mamy przyjechać znowu na KTG i badania, może już będę rodzić. Bardzo bym chciała, bo w niedziele będę już 5 dni po termninie.
Co do chrzcin to ja nie mam problemu, bo mamy super księdza, który powiedział mi, że kiedy tylko chcę to działamy (a pierwszy rok tu mieszkamy).

reklama
sylvii super.....same dobre wiadomości....napewno rozwiążecie się lada chwilka....wiesz takie badania ginekologiczne też mają jakis wpływ na szybkie rozwiązanie.....moja koleżanka tydzień przed terminem chciała juz urodzic pojechała do szpitala zbadała ją wielką łapą pani ginekolog a potem pojechała do swojego ginekologa za 2 godzinki i też ją zbadał i powiedział ze jeszcze poczeka i wody ją odeszły 3 godzinki po badaniach...coś ruszyli hiihihihih

hihi a propo kurierów to mój mąz tez jest kurierem w SIÓDEMCE....i nie martw się on pracuja nawet do 20 godziny...napewno dziś przywiozą
Nie przywiozą:-( Zadzwoniliśmy i okazało się, ze dzisiaj to dopiero je wysłali i będzie dopiero w poniedziałek :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Szkoda, bo chciałam dziś i jutro przygotować już pokoik dla Maleństwa, a w niedzielę i poniedziałek zająć się wtorkowym egzaminem. A tak to łóżeczko będzie mnie rozpraszać:-(

Becik - no ja mam wizytę w poniedziałek, do tego czasu ma być wit.S, a potem moja gin śmiała się że spróbuje pomóc w urodzinowym prezencie...Bo w poniedziałek idę na wizytę. Kto wie... ;-)

a ja mrozonki na obiad...

pogoda zamulona nic sie nie cche
dzis nie urodze - dziecku weny brak:-)

nadia ja to wszystko robiłam przed i w swieta i nic:-) tylko czysto w domu ;-)

Hej laseczki:-)
Ja już po wizycie w szpitalu. KTG wykazało tylko malutkie skurcze, ale rozwarcie jest na 1,5cm no i szyjka się skraca - tylko na to czekałam:-) , wody czyste. W niedziele mamy przyjechać znowu na KTG i badania, może już będę rodzić. Bardzo bym chciała, bo w niedziele będę już 5 dni po termninie.
Co do chrzcin to ja nie mam problemu, bo mamy super księdza, który powiedział mi, że kiedy tylko chcę to działamy (a pierwszy rok tu mieszkamy).
super wiadomosci

reklama
Do góry