reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
nioo...mój mąz wrócił w grudniu z USA na stałe do polski....rodzeństwo zostało tam...ja nie mam zielonej karty jeszcze czekam na papiery to dosyć długotrwały proces ok 4-5 lat...a czekam już 3 lata....mąz duzo rzeczy dla dziecka przysłał z usa kołyske,hustawkę,pampersy.....zabawki...no a ciocia kupiła łózeczko które wysłała włąsnie do polski....ale nie ma co liczyc na rodzinkę...wiecie jak to bywa...na zdjęciu:eek:tylko ok

są 2 rodzaje...pierwsze bassinety sa małe płytkie mają daszki i sa niewysokie...a drugie mają składane daszki na 3 razy są szerokie i długie...właśnie martwimy sie bo mamy fajne miejsce na bassinet ale nie wejdzie nam....my mamy ten większy a pokazałam model chodziło mi o kolor i fason....są fajne....mąz kupił kuzynce tam w usa bardziej sie opłacało i naprawdę spodobało mi sie ale za duze było jak na niemowlaczka kilkudniowego hihiihhi

klucha faktycznie dla dzidzusia juz w grudniu miałam prawie wszystko.....mąz sietym zajął...bardzo czekaliśmy na dzidzie...staralismy sie ponad 3 lata ale ze względu na to że męza miałam 2 razy w roku po miesiącu to mielismy problemy z poczęciem niuni.....teraz w lipcu udało się wreszcie i mąz skacze po ścianach stąd te zabawki...szalał na zakupach...aż mu zazdrosciłam tych zakupów w usa hihihiih też miałąm ochote pobuszować w takich sklepikach hihihihi

reklama
Do góry