reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
A ile razy próbowaliście podpatrzeć?
To ja myślałam, ze moja jest uparta, bo przy USG3D zawsze chowała twarz, ale dół pokazywała bezwstydnie :-)

Kominiarz poszedł, pozostaje teraz czekać na efekty...

prubowalismy zobaczyc co nie co 3 razy nie chcem juz probowac bo za duzo usg to tez nie dobrze dla malucha, przyzwyczailam sie do tego ze nie wiem, niedaleko juz wiec poczekam.

Będziesz miała niespodziankę. A jakieś typy są - no wiesz, z kształtu brzucha, Twojego wyglądu i inne bzdury?

Mi 3 razy na USG widzieli dziewczynke, ale po tylu historiach, które słyszałam, to mówię, ze na 100% pewna będę jak urodzę.

Znajomego żona miała całą ciążę przepowiadaną córę, w 9m-cu jeszcze w USG to potwierdzili, a przy porodzie wydała na świat chłopca. Nieźle, co?

czesc dziewczyny!:-)

Mi się humorek poprawił, zgadzam się z czyim mężem (sorki, ale nie pamiętam, która to pisała :baffled:) - mały ma za dobrze w brzuszku, czynszu nie płaci, a room service cały czas zapewniony, no i pewnie wie, ze po tej stronie czekają go różne mało fajne rzeczy, więc się nie spieszy.:-D:-D wczoraj chodziłam po ścianach,a dzisiaj sobie odpuściłam - w końcu do terminu mam jeszcze całe 3 dni :-)

martwię się tylko tym, ze nie mam w czym chodzić - sprawdzałam moje letnie sukienki, bo mam dużo odcinanych pod biustem, ale nawet jesli się ładnie układają na brzuszku, to..... absolutnie nie mogę zapiąć suwaków/guzików w biuście:szok::szok::szok::szok: moje przyzwoite B zamieniło się w jakieś DD, a przecież jeszcze nawet nie karmię:eek: facet się cieszy, ale ostatnio w łóżku mnie dobił, jak stwierdził, że "pachnę mlekiem":-D:-D:-D

zobaczymy, czy dalej będzie tak zachwycony, jak będzie miał konkurencje do cyca :tak:

aaaa. no i wczoraj z tych nerwów postanowiłam poskładać łóżeczko i okazało się, że śruby niby z kompletu są z zupełnie czegoś innego i nic sie nie da z tym zrobić. Jutro jedziemy do sklepu, wiec w sumie junior nie ma się po co śpieszyć, skoro wyrko nie gotowe :-D

Didi, trzymam kciuki za "już"!

Będziesz miała niespodziankę. A jakieś typy są - no wiesz, z kształtu brzucha, Twojego wyglądu i inne bzdury?

Mi 3 razy na USG widzieli dziewczynke, ale po tylu historiach, które słyszałam, to mówię, ze na 100% pewna będę jak urodzę.

Znajomego żona miała całą ciążę przepowiadaną córę, w 9m-cu jeszcze w USG to potwierdzili, a przy porodzie wydała na świat chłopca. Nieźle, co?

dokladnie nigdy nie masz 100% ale z brzucha to sama nie wiem raz mowia tak raz tak mam kule z przodu nie poszlo mi w biodra i dupe tylko brzych i cycochy:tak:
ale wozek przyszedl mi z rozem zamiast z blekitem wiec mam nadzieje ze babka bedzie:-D

nesa to skop tego co ci sprzedal zle sruby z luzeczkiem

madzia sloik caly ????

haha mam super wiesci, znajoma zalatwila mi w parafii obok ze moja siorka bedzie mogla byc chszestna mimo tego ze nie ma slubu koscielnego :-) :-)

Ostatnia edycja:
Jak wózek różowy, to może rzeczywiście... Jeszcze trochę i się okaże ;-)

Madzia, podziwiam za ten słoik. Ja zjadłam wczoraj kilka czekoladek z bombonierki i tylko żołądek mnie rozbolał, a dzisiaj już 2 razy na kibelku siedziałam:sorry:

Nesa - moja też chyba czeka az rodzicie wreszcie tyłek ruszą i pokój jej urządzą... Łóżeczko zamówilismy na allegro:
ŁÓŻECZKO Z SZUFLADĄ 100%BUKOWE MEGAPROMOCJA (606873740) - Aukcje internetowe Allegro
Mam nadzieję, że będzie miało śrubki pasujace i całą resztę też, no i że wreszcie przyjdzie:wściekła/y: Miało być dzisiaj, specjalnie w domu siedzę, nie mogę nigdzie się ruszyć, a tu kuriera brak. Zaginął tak jak nasze bociany...:sorry:

reklama
Do góry