reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

nie wiem gdzie mam to napisac ale 14.04 przyszla na swiat moja corcia-Klaudunia.
3720
56cm
10pkt :-)
mialam roxzwarcie alle nie wstawila sie w kanal bo miednice za mala mam wiec skonczylo sie cc.
ale juz jestesmy w domku i 1 noc z glowy heehheheeehe :-)

buzka
gratulacje kochana....

A ja dziewczyny mam teraz nadzieje ze juz sie posypiemy

reklama
ale mam dzis lenia....jadę na działkę podlać świerki i wracam do domku lulu.....acha jeszcze obiadek dla męzunia ale on wraca około 19 dopiero:eek:

madzia napewno juz mamy z gorki:tak: ja jestem w tej sytuacji, ze jesli sie nic do wtorku nie wydarzy to napewno bede po 8.00 miala cc, narazie wolalabym coby mala do tego wtorku zaczekala, ale jesli nie to tez nie bedzie mi przykro;-)

uuu rozumiem.....ja jeszcze nie byłam na ktg kurcze chciałąbym wiedziec co i jak ale jak nie urodzę do środy to na 12 mam sie zgłosić do szpitala na ktg i pewno mnie tam zostawią.......zostało mi 6 dni do terminu:eek:

becik z powodu rozchodzenia spojenia lonowego
madzia, a kiedy masz teraz wizyte?
21 kwietnia ktg tylko potem konsultacja czy dalej na ktg czy wywolanie ze wzgledu na nie czulosc skurczy hehehhe
od 3 tyg nie mialam wizyty takiej w sobie z ocena srodka ze tak powiem...musze sie zbuntowac

Ostatnia edycja:
reklama
Witam was :)

I jak myslicie co u mnie?? :) 11 dzien po terminie i nic!! Oksytocyna nic nie dala... dostalam przepustke na weekend zalecenie sex z mezem i mam od razu na porodowke w niedziele przyjezdzac ;p

Maly wazy 3700 i ma sie dobrze...

a ja sie mecze...;)

Do góry