reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

reklama
Wpadlam tylko na chwile powiedziec Dobranoc;-)
bluebell rowniez trzymam kciuki oby wszystko bylo ok i zebys jak najszybciej tulila swoje malenstwo!!

A ja ide sie teraz wykapac a pozniej kolacja przy tv i koktajl truskawkowy:-)

No to zycze spokojnej nocki tym ktore nie chca jeszcze witac maluchow a tym ktore chca no to zeby cos sie wkoncu ruszylo:tak:

Do jutra babeczki
Buziaki

A ja właśnie po wizycie u pani ginekolog. Mały waży 3800, wszystko jest ok, główka już nisko, szyjka miękka moja gin mówi że raczej będzie w święta lub za chwilę po a jak nie to muszę w niedzielę na ktg się zgłosić- oby do niedzieli się coś ruszyło. Miłego wieczoru Wam życzę oraz przespanych i spokojnych nocy;-)

A ja dziś obudziłam się z paskudnym katarem i bólem gardła,więc święta będą nieciekwe.Czuję się paskudnie i chce mi się wyć:wściekła/y:
Już nie mogę się doczekać porodu ale w takim stanie lepiej żebym nie rodziła, bo mała na pewno w trakcie porodu coś z tego złapie:angry:
Trzymajcie się zdrowo i nie spieszcie się tak wszystkie na tą porodówkę bo zostanę sama;-)
Zmykam do łóżka.
Dobrej nocy.

Hejo

Dopiero mi neta zrobili... Nie mam siły czytać, ani pisać, wizyta u gina dziś była, wszystko ok, ale tak mnie przebadał, że ledwo wyszłam z gabinetu... Rodzić narazie nie będe - tak twierdzi...
Jutro nadrobie zaległości a teraz dobranoc

Cześć dziewczyny!
U mnie wielkie sprzątanko po remoncie i wizyty lekarskie. Jednak moja mała ma przeziębiony pęcherz i dostała furagin. Miała echo serca i wykryto dziurkę, a do tego cukier mi skacze wysoko, więc pani doktor powiedziała, że jak tak będzie, to wsadzi mi pompę insulinową :wściekła/y:. Już bym chyba wolała wcześniej urodzić. mam strasznie opuchnięte nogi i biorą mnie takie skurcze, że aż w środku piecze.:zawstydzona/y:
Dość mych smętnych przynudzań!
Gratuluję wszystkim nowo upieczonym mamom i życzę samych radosnych dni waszym maleństwom.
Dobrej nocki wszystkim i do jutra!
Buziaczki

Hejka dziewczyny!!!!!

Ja od 4 spać nie mogę, normalnie zaraz coś mnie trafi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: już raz robiłam podchody do łóżka i próbowałam zasnąć, ale nic :crazy::crazy::crazy:.

Nie wiem co jest, ale napewno wiem , że nie podoba mi się to. :-:)-(

Szwedka biedulko, trzymam kciuki za twoją mała i Ciebie :tak::tak:

No i co ja mam teraz robić, poczytałam już co trzeba, nie będę nic sobie włączać, bo nie chce obudzić m. :szok::szok::szok: , posiedzę jeszcze troszkę i zrobię kolejne podejście do spania buuuuuuuuuuuuuu :baffled::baffled::baffled:

Narka

reklama
Dzień dobry dziewczynki!!!

Pogoda okropna leje od samego rana tz. zaczęło już wieczorem, ale przynajmniej lepiej się spało bo nie było tak duszno:-)

My też już na nogach. M wyprawiony do pracy, a my zajadamy śniadanko i popijamy oszukaną kawą. Dzisiaj wizyta u GINA zobaczymy co nam powie, teraz to mam nadzieje, że nie urodzę przed świętami bo wtedy pojedziemy do rodzinki i nie będziemy siedzieć sami.

Idę się szykować na wizytację bo trzeba główkę wysuszyć i jakoś się ubrać w moją okrojoną garderobę jak na tę porę roku , bo ani to zimno ani ciepło.

Szwedka nie martw się na pewno wszystko będzie dobrze:-):-):-)

Do następnego czytania!!!

Do góry