reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

nie ma co sie nastawiac na terminy wyznaczone poniewaz i tak to nasze dzidzie maja ostatnie slowo i to one decyduja kiedy wyjda.
dzis na obiadek kotlety sojowe z ziemniaczkami

reklama
Witam dziewczynki w to piękne wiosenno-letnie popołudnie! Mam do was pytanie, jak jest u Was z przyjmowaniem witamin? Mi lekarz od początku ciąży zalecił Feminatal ze wzgledu na kwas foliowy, a od 20 tygodnia jeszcze dodatkowo kompleks witamin dla kobiet w ciąży (biorę Falvit M). Teraz jestem w 37 tygodniu i tak się zastanawiam czy nie wystarczyłby sam Falvit. Jak to jest u Was? Co bierzecie?

Madzia klucha ma rację...my patrzymy na termin...a dzieci maja swoje plany hihi:-)

choc ja bym chciała na ten wekend urodzić ale czy da rade? no zobaczy się.;-)

Zuziunia poiem ci ze dzisiaj czuje sie tak jakbym wogole nie byla w ciazy.Mam sporo energii.Pobolewa mnie troche kregosłup.Ginka stwierdzila ze caly czas to samo od 2 tygodni czyli szyjka prawie zgladzona i rozwarcie na dwa palce.Nic sie nie dzieje wogóle.Żadne przyspieszacze nie pomogly.
Osa a ty wysłałaś tego bocka do mnie o Olsztyna a on do Dziusi zabłądził.No tak nasze osiedla bardzo blisko,ale to ja juz chcialam a ona po świętach:wściekła/y: ech...chyba ten bociek mnie nie lubi.Już wszystkie które znałam z podobnym terminem z Olsztyna rozpakowane a ja jeszcze nie:wściekła/y::wściekła/y:
Jak to czoraj ginka powiedziala : nie ma co rozmawiac z dzieckiem trzeba mu nakazac.hihihihi.

hejka..ja na chwilke

po wizycie ok..
dostalam nowa karte..wracam do domu i patrze a przyslali mi moja a co zapodziali..hehe

a wiec tak za tydzien wizyta w szpitalu chyba ze bedzi emnie bolala blizna to mam przyjsc szybciej..ale juz beda mieli mnie na obserwacji...nawt na nastepnej wizycie zbadaja mnie ginekologicznie bo bylam w szoku bo oni tu tylko macaja

i jak juz bedzie wszystko gotowe to prawdopodobnie juz mnie zostawia w szpitalu...

ano właśnie- terminy terminami a dzieci wyjda kiedy beda chciały

dzisiaj odebrałam sms-ów milion pięćset sto dziewięćset i mam dosc........jak to nie urodziłaś? Czy ludzie sa aż tak popieprzeni żeby nie zdawać sobie sprawy ze trzebaby czasem w jęzor sie ugryść. Ja już nerwów nie mam do rodziny. Przecież powiedziałam im ze dam znac jak urodze. To tak ciężko czekac na sms-a???????????
Najgorsze ze chodzic ie moge, mam strzasznie wielki brzuch i nogi nie daja rady go udźwignąć. Przeszłam sie troche ale bardzo mnie nogi bola

reklama
Witam się cieplutko popoludniem:-D

ide dziewczyny na spacer bo mnie nerwy rozwalają
a jak znajde tego skur....a bociana to mu te czerwone nogi z d..y powyrywam:crazy:
sie ptaszysko na kalendarzu nie zna- to ja go naucze poprawnie daty czytać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Zabiłaś mnie tymi pogruszkami kobieto:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dziewczynki,wpadlam tylko a chwilke zeby sie pozegnac.Dzis jade do szpitala i jutro cc (o ile nie bedzie dluga kolejka do cc).W najgorszym razie w piatek maly sie urodzi ale licze na jutro:tak:
wzielam pare Waszych numerow wiec jak cos bedzie to napisze;-)

trzymajcie sie kochane i o kciuki poprosze

Trzymam trzymam mocno zaciśnięte!!!

A u mnie po staremu tylko karmię,przewijam i karmię....nie jest tak tragicznie dziś się wyrwałam SAMA na zakupy!!!!Tina z babcią została. Idę pakować torbę bo idziemy z małą do koleżanki:-):-)(nareszcie do ludzi!!!!!)

Do góry