reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
witam sie z wami na chwilke i ide dalej, bo pelno dzisiaj ma pracy. u mnie super pogoda, wiec piore, sprzatam i juz sama nie wiem co mam ze soba zrobic. a wpadlam zeby wam cos opowiedziec normalnie dzisiaj odnalazly sie te bociany, ktore maja nasze dzieciaczki.:-D:-D:-D:-D:-D:-D
wyszlam przed dom wywiesic pranie i slysze jakis jazgot:szok::szok::szok::szok::szok: podnosze glowe do gory, a nad moim domem leci normalnie watacha skrzeczacych bockow:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: bylo ich ze 300 napewno, a za ta nastepna i tez skrzecza jak cholera:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
mysle, ze sie klocily do ktorej kwietniowki z bejbiskiem maja teraz leciec;-):-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
to ktora sie pisze, bo ja sie w kolejke chetnie ustawie;-);-);-);-)

Madzia_Singh Kochanie Ty masz termin na 26.04 wiec wyluzuj bo oszalejesz po prostu:tak:
wez pod uwage ze moze byc nawet 2 tyg po terminie a mala i tak wyjdzie kiedy sama tak postanowi a Ty sie tylko umartwiasz!
moze Simran czeka na cieplejsza pogode?:-)

witam sie z wami na chwilke i ide dalej, bo pelno dzisiaj ma pracy. u mnie super pogoda, wiec piore, sprzatam i juz sama nie wiem co mam ze soba zrobic. a wpadlam zeby wam cos opowiedziec normalnie dzisiaj odnalazly sie te bociany, ktore maja nasze dzieciaczki.:-D:-D:-D:-D:-D:-D
wyszlam przed dom wywiesic pranie i slysze jakis jazgot:szok::szok::szok::szok::szok: podnosze glowe do gory, a nad moim domem leci normalnie watacha skrzeczacych bockow:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: bylo ich ze 300 napewno, a za ta nastepna i tez skrzecza jak cholera:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
mysle, ze sie klocily do ktorej kwietniowki z bejbiskiem maja teraz leciec;-):-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
to ktora sie pisze, bo ja sie w kolejke chetnie ustawie;-);-);-);-)
hahaa..az poryczalam sie ze smiechu..to napewno te nasze bocki..a Ty Oska uwazaj bo pojedziesz w pierwszej koljnosci bo lecialy nad Toba...hehe

didi moja tesciowa tez sie smieje:-D, ale jeszcze do poniedzialku moglabym wytrzymac, az olkowi sie zastrzyki skoncza i moge jechac a co tam:-D:-D:-D:-D:-D a wogole to dzisiaj jakiegos powera mam, a te bociany to mnie tak optymistycznie nastawily, ze:szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Madzia_Singh Kochanie Ty masz termin na 26.04 wiec wyluzuj bo oszalejesz po prostu:tak:
wez pod uwage ze moze byc nawet 2 tyg po terminie a mala i tak wyjdzie kiedy sama tak postanowi a Ty sie tylko umartwiasz!
moze Simran czeka na cieplejsza pogode?:-)
wiem kochana ale mam nadzieje ze po srodowym usg okarze sie ze bedzie cc....moze?

Do góry