reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Osa kurcze weź tam z jednego boćka na Holandie przekieruj.;-);-)...... bo tutaj ni widu ni słyszu.......... chyba tylko pozostało mi na necie boćki poogladać :rofl2::rofl2:

U mnie też praca wre........ sprzątam z mężulkiem chatke.... i powiem Wam, że tak się angażuje że hohoho :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Oki zmykam troszkę podrygować !!!!

reklama
hehe Osa no to niezle Cie urzadzily...ja juz bym sie szykowala na Twoim miejscu,bo napewno pierwsza pojedziesz:-D
A ja bym chciala takiego jednego sobie zamowic ale tak jakos po swietach....najlepiej pod koniec kwietnia:-)

Witam się w piękną sobotę:-)
osa_24 do mnie też proszę skierować jednego;-)
Ja po wczorajszej wizycie załapałam pierwszy raz doła, prawie całą noc nie spałam. Nastawiłam się, że szyjki już nie będzie i do środy urodzę, a okazało się ze szyjka jeszcze jest. Pocieszyłam się tylko tym, że mały już napiera główką. No i nie jest taki mały bo waży już +-3800g. A jak jeszcze poczeka z wyjsciem to bedzie ponad 4kg i to mnie przeraża, bo będą musieli mnie więcej naciąć, lub może użyć kleszy :no: A ja się tak tego boję. Fakt, że gin powiedział, że w każdej chwili mogę zacząć rodzić, ale może się też przeciągnąć:baffled: Wizytę mam w czwartek i mam nadzieję, że już nie będzie tej szyjki:crazy:

moj m. wlasnie wpadl do domu i kazal mi sie klasc i juz nie sprzatac, bo on jeszcze nie gotowy jest:baffled::baffled::baffled::baffled:, a co mu trzeba do gotowosci sie go pytam, a on, ze 3 kraty browaru, a nie ma czasu, zeby do sklepu jechac:szok::szok::szok::szok::szok:

didi moja tesciowa tez sie smieje:-D, ale jeszcze do poniedzialku moglabym wytrzymac, az olkowi sie zastrzyki skoncza i moge jechac a co tam:-D:-D:-D:-D:-D a wogole to dzisiaj jakiegos powera mam, a te bociany to mnie tak optymistycznie nastawily, ze:szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D

ale jakby co to jestes gotowa ..na wizyte w szpitalu..:-D

Madzia..spokojnie bedzie wszystko ok..mala niedlugo sie pojawi..
mniw straszy.moja wlasnie sie napina jak jasna dupa...az krzyz mrowi.. szyjki nie mam..mikko w srodku az bardo miekko tylko rozwarcia brak wiec czekam na ksieznizke cierpliwie...

a moj syn juz szykuje sie na swieconke..i mowie mu ze moze z tata pojdzie a on mi dzisiaj mowi.." tata nie chidzie ( idzie) Ty chidziesz ze mna" haha.... okaze sie w praniu kto pojdzie

Witam:) ja po wczorajszej wizycie:) syn sie obrocil:) cale szcescie :) wypytalam sie takze o znieczulenie i nie ma zadnych przeciwskazan do zazycia wiec raczej wezme:)
martwi mnie tylko moje podwyzszone cisnienie 135/83 choc polozna mowi ze to normalne ale dzis jak sie obudzilam jestem opuchnieta na twarzy troszke czy wy tez macie z rana opuchlizne??
strsznie sie o to martwie:(

Sylwia Ty to masz super--mozesz wziac zoz ! u mnie to tylko za dosc duza dodatkowa oplata trzeba sobie zamowic anestezjologa:wściekła/y:
jesli chodzi o opuchlizne to ja mam na dloniach okropnie a twarz spoko

Blubell no wlasnie to jest jedyny plus rodzenia dzieci w uk :) tylko wiem ze musisz od razu o te znieczulenie prosic jak tylko zjwisz sie n porodwce bo pozniej powiedza ci ze z pozno tak jak mojej znajomem to powiedzieli:)
A tak w ogole to znajomej dzidzia znowu postnowila sie przekrecic glowka do gory w 39 tyg ciekawe jak to zrobila :) wiec teraz musi miec cc troszke jej zazdroszcze bo wie kiedy bedzie tulila dzidzie i moim zdniem to jest jeden z plusow cc:)

reklama
Do góry