reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
Już jestem w domku. Odrosty zrobione, nóżki wydepilowane więc mogę rodzić:-)
Jutro ktg i wizyta u gincia, mam nadzieję że mojej szyjki już nie będzie i w następnym tygodniu urodzę - tak mi się marzy;-)
Na obiadek wciągnełam 2 talerze barszu ukrainskiego - mniam:happy:
A co do coli to też mam ochcotę, ale nie mam jej w domku, chyba męża wyślę jak wróci z pracy.
Jutro przyjeżdża moja ciocia z Czech, bo chce mnie zobaczyć jeszcze z brzuszkiem:rofl2:
Zaraz zmykam spakować torbę, bo już robię to od tygodnia;-)

Witajcie. Ja też jestem nowa. Bardzo żałuje że trafiam tak późno na forum aż milo się czyta Was Kobitki:) Ja czekam na synka Aleksandra termin z om 11 kwietnia z usg 9 kwietnia. Te czekanie jest okropne tak bym chciała tulić małego już w ramionach.

Szkoda, że tak późno trafiłam na to forum. Bo właśnie sobie troszkę poczytałam i jakoś mi się raźniej zrobiło, że nie jestem sama z tym swoim ogromniastym brzuchem. Chętnie do Was dołączę, co Wy na to??? ;-)

angela i marcia witajcie wśród zniecierpliwionych kwietniówek!!!!!! :-):-)

No pewnie szkoda, że tak późno, ale zawsze lepiej późno niż wcale :rofl2::rofl2::rofl2:

Hej,witam nowe koleżanki.
Niuni,oby się udało coś zaklepać.
Kurcze,a ja się przeszłam do kuchni (tzn szurałam nogami w miejscu) i sie ruszać nie mogę.I jak mam być spokojna:wściekła/y: A ja to się już rozlazło,to nawet cc nic nie zmieni.
Dobra,nie smęce.
Osa,super,że z synkiem lepiej.
Buziaki.

A dzisiaj rocznica śmierci Papieża.Leżałam wtedy na patologii ciąży.Potem wszyscy na oddziale oglądali pogrzeb.Strasznie to było trudne,taki smutek,a jednocześnie czekanie na dzieci.Bardzo dobrze pamiętam te dni,też końcówka ciąży to była,8 miesiąc.

reklama
Dobra kochane ja zmykam się szykować na spacerek z mężem, który jak wcześniej pisałam obiecał dziś wrócić o czasie :crazy: nie bardzo mu to wyszło, ale prawie. Właśnie dzwonił , że już jedzie!!!!!
I jego szczęście, bo już wścieklizny powoli dostawałam :-p:-p:-p

Później jeszcze zajrzę!!!!

Gabi kurcze trzymaj się !!!!!!!!!!

Narka

Do góry