reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

u mnie torba spakowana jak mnie chwycily skurcze tydz temu, teraz na razie ucichly ale torba juz jest gotowa, tylko poprac to co mam a tego nie duzo ze wzgledu na brak wiadomosci o plci. ;-)
pogoda piekna w koncu wiosna
posprzatalam w chacie i juz luzik na obiad kalafiorowa

reklama
witam:-)
ja od wczoraj jakas strasznie leniwa jestem:zawstydzona/y: wrocilam do domku i wcale niechce mi sie z niego wychodzic, mimo, ze za oknem pogoda cudna:baffled:
dzisiaj do poludnia dzionek zlecial mi nawet fajnie, bo z mezusiem w lozku;-) tylko synusiowi cos sie to nie podobalo chyba, a brzuch spinal mi sie strasznie:baffled:
ja chyba powoli trace nadzieje na to, ze wnet urodze i cos mi sie wydaje, ze do szpitala wroce na swieta.. odkad wyszlam brak skurczy jakichkolwiek, noc o dziwo przespalam jak male dziecko:szok: termin tuz, tuz, a mnie wszystkie objawy mijaja:szok::zawstydzona/y:
Gabi widze, ze cos w nienajlepszej formie.. juz niedlugo kochana, musimy wytrzymac:tak:
Kamile85 jak zaczelam nadrabiac pare stron do tylu to myslalam, ze ty juz na porodowce jestes;-)widze, ze pierwszy falszywy alarm masz za soba..
kainkas oj zazdroszcze ci tak szybkiego porodu:tak: dobrze, ze z corunia wszystko wporzadku:tak: jeszcze raz gratuluje;-):-)
nio i juz zapomnialam co jeszcze chcialam napisac:baffled: cos ostatnio strasznie rozkojarzona jestem:zawstydzona/y:
zycze wszystkim udanego popoludnia;-):-)

hejka:)
wlasnie wrocilam ze szpitala, rano zadzwonili do mnie ze mam przyjsc na usg;-)
wiec widzialam dzis mojego synka:-) choc malo sie pokazywal, taki duzy ze w kadrze sie nie miescil:-Dulozony glowka do gory, wazy ok 2700g i jeszcze ma czas przytyc:tak:
poza tym ladna pogoda u mnie, calkiem cieplo:-p ide ogarnac troche w pokoju bo burdel sie maly zrobil:sorry:

widze ze same dobre wiesci ostatnio na wizytach

u nas pieeeekna pogoda ...slonko swieci ciplusio jak latem..( czyli kanary w Irlandii) heheh..
ja juz firany pozmienialam na najwiekszym oknie...2 pralki juz wyprane i rozieszone na worku...obiadek w piekarniku ..dzisiaj na szybko " pomysl na zapikanke makaronowo serowa" winiary...ulubiona synka...
samopoczucie ok... wiec teraz tylko zostalo ciut ogarnac kuchnie i polozyc sie z wyciagnietymi nozkami i oodpoczywac

kosc lonowa napier...la niemilosiernie bo bolem tego nie mozna nazwac

Przepraszam dziewczynki za ten wałek, ale jak nie dziś, to jutro, albo pojutrze... Ładnie się rozpakowujemy, więc nie ma obaw :tak:
No i nie poszłam do PLAY tylko zadzwoniłam. Ma któraś z was internet z limitem transferu? Tam mi oferują 10 GB na miesiąc, nie wiem czy to mało czy dużo? Chodzi głównie o przeglądanie stron (BB kilka razy dziennie ;-)) i o sprawdzenie poczty :confused:

reklama
Do góry