reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Szkoda, że tak późno trafiłam na to forum. Bo właśnie sobie troszkę poczytałam i jakoś mi się raźniej zrobiło, że nie jestem sama z tym swoim ogromniastym brzuchem. Chętnie do Was dołączę, co Wy na to??? ;-)

witaj...pewnie ze dolanczaj do nas...w kupie razniej ..i cieplej ;-)

Fajne macie te obrazeczki przy swoich wypowiedziach, też bym taka chciała ale nie potrafię. Może ktoś życzliwy podpowie deczko?

na glownej stronie forum masz temat jak wstawic suwaczek..tam wszystko opisane

Adusiek/.... normalne ze ma czkawke..uklad trawienny sie rozwija...no i mogol przy jedzeniu powietrza sie nalykac z tad czkawka

reklama
Angela,tylko ten adres suwaczka musisz wkleić w sygnaturze.Jak klikniesz u góry ustawienia,to tam gdzieś jest edytuj sygnaturę.I w tym oknie co jest niżej.Wtedy będzie się zawsze automatycznie pokazywał.

Cześć!!!
Także jestem nową kwietniówką. Wcześniej nieśmiało zagadywałam bo strasznie dużo się u WAS dzieje. Mam nadzieje, że pozwolicie nam (mnie i mojemu już dużemu 38 tygodni i cztery dni brzuszkowi) do Waszego grona:zawstydzona/y:

no no i bliżej końca to pojawiają sie nowe kwietnióweczki

WITAMY WSZYSTKIE NOWE DWUPACZKI:-):-):-):-):-)

a ja dziewczynki jakos dopiero wracam do siebie, bo miałam taki ból głowy (zresztą nadal mam). O kurde już po siedemnastej - patrzyłam na inny zegarek. Spadam bior:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:e sie za obiad

reklama
A dzisiaj rocznica śmierci Papieża.Leżałam wtedy na patologii ciąży.Potem wszyscy na oddziale oglądali pogrzeb.Strasznie to było trudne,taki smutek,a jednocześnie czekanie na dzieci.Bardzo dobrze pamiętam te dni,też końcówka ciąży to była,8 miesiąc.
to wyobraz sobie ze moj szwagierka w ten dzien miala 18 ste urodziny a ze byl piatek to wynajela sale no i w trakcie imprezy Dj oglosil ta wiadomosc i wszyscy z imprezy poszli do kosciola:no:

witam nowe kolezanki:)

Do góry