reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
oj dziewczynki,jaki cham ze mnie nawet sie nie przywitalam ale tak mnie te wiesci zabily ze szok
Caro_S juz ma swoja core ze soba!!!WOW!!! no didi czyli przyszedl nasz czas-kwietniowki z 20kwietnia wkraczaja:-D
a jaka ta malutka umazana,to znaczy ze moj synek taaaaki duzy juz?

oj dziewczynki,jaki cham ze mnie nawet sie nie przywitalam ale tak mnie te wiesci zabily ze szok
Caro_S juz ma swoja core ze soba!!!WOW!!! no didi czyli przyszedl nasz czas-kwietniowki z 20kwietnia wkraczaja:-D
a jaka ta malutka umazana,to znaczy ze moj synek taaaaki duzy juz?

mi tez trudno w to uwierzyc ze moj taki duzy jest no i jak on sie tam miesci:)

no didi czyli przyszedl nasz czas-kwietniowki z 20kwietnia wkraczaja:-D

na to wyglada i zobacz ..puki co to najwiecej dzieczynek pojawilo sie...cos male laski spiesza sie ..eheh..

jak rodzilam Alberta to same chlopakipierwsze wychodzily a teraz dziewczynki

A ja na 10:-p O Didi jakbyś mogła zmienić,bo tam na liście jest 9.04.:baffled: Chociaż wiadomo,że to czysta teoria:-D

poprawione

Ostatnia edycja:
Dzięki Didi.
No laski,miło się gada,ale trzeba za coś pożytecznego się zabrać.:baffled:Jakieś pranie,spacer.Dzieckiem się trza zająć.Placki z jabłkami za mną chodzą.Tylko kurcze tak mnie boli to spojenie czy coś,że jak się nie ruszam to ok,ale jak chcę kroka zrobić to:szok:
To spokojnego dnia,no chyba,że któras chce rodzić:-D
Na razie.

reklama
Hej dziewczynki!
Doczytam was oczywiście, ale najpierw muszę jechać do mojego domku posprzątać trochę, i jeden pokój i kuchnia i łazienka będzie gotowe :-) Wczoraj składaliśmy szafę (ja patrzyłam) do 1.30 w nocy więc jestem neptyk dzisiaj.
Miłej soboty!
Caro - super, gratulacje! :tak:

Do góry