reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
Gabi i Dziusia ja powiem tak.Wzielam sobie położną bo ja raczej bede bez M i chcialabym zeby ktos sie mna zajoł,a to tez znajoma.Opowiadała mi że naprawde czasem jest ciężko z miejscami i nawet jak lekarz jest z danego szpitala to nie oznacza ze przyjma.Ostatnio musieli odesłać dziewczyne od mojej lekarki.
Ale podobno jak sie ma położna to tez inaczej patrza na to.Podobno najgorszy okres bedzie do rodzenia wlasnie kwiecien maj.Zobaczymy jak to bedzie.
A wy tez dostałyście skierowania od swoich lekarzy???

witam, :-)

chcialam tylko zyczyc spokojnego weekendu, troche poczytalam ale reszte nadrobie pozniej. Ale fajnie ze Caro ma juz mala przy sobie, kurcze ja tez juz chce.:-)

ja od rana sprzatam, meza wygonilam z cora na rowerek, cos mnie bierze od wczoraj i przechodzi mam nadzieje ze dzis sie rozkreci po sprzatanku i niebedzie to kolejny falszywy alarm, zostal mi pokoj malej do sprzatniecia i nasza sypialnia reszta juz az blyszczy, szarlotke upieklama i wstawilam skrzydelka(na obiada duszone w smietanie).

trzymajcie sie kochane i czekam na nastepna rozsypana, a moze to bede ja:-D:-D

Dzięki Didi.
No laski,miło się gada,ale trzeba za coś pożytecznego się zabrać.:baffled:Jakieś pranie,spacer.Dzieckiem się trza zająć.Placki z jabłkami za mną chodzą.Tylko kurcze tak mnie boli to spojenie czy coś,że jak się nie ruszam to ok,ale jak chcę kroka zrobić to:szok:
To spokojnego dnia,no chyba,że któras chce rodzić:-D
Na razie.

nie ma sprawy
u mnie dzisiaj tez racuszki z jablkami ..
ja juz po prysznicy...ide za chwilke kolezance pomoc w przygotowaniach bo dzisiaj moj syn idzie na impreze urodzinowa ( 3 latka) do kolezanki

Bardzo się cieszę szczęściem Caro. Kurczę trochę zaczyna mnie to przerażać i miewam sny w tym temacie, żeby nie powiedzieć koszmary.
Lecę obejrzeć fotkę:-)

Ja też mogę się na dzisiaj zapisać w kolejkę, mam już dość tych fałszywych alarmów.

Też już jak Aniolek mam sporo w domu porobione ale zapierdzielam dalej, niech mnie w końcu coś chwyci na dobre i synuś już będzie z nami.

Zobaczymy co ginek powie na wizycie dziś po południu, a może się coś zacznie po badaniu?? Chciałabym już baaaaardzooooo.

Zmykam dalej sprzątać

Gosia ja czytalam ostatniego posta Caro i ona tam pisala ze ginka tak ja mocno badala ze myslala ze urodzi to moze u Cibei tez tak bedzie,albo popros moze?:-D:-D:-D:-D

Gosia ja czytalam ostatniego posta Caro i ona tam pisala ze ginka tak ja mocno badala ze myslala ze urodzi to moze u Cibei tez tak bedzie,albo popros moze?:-D:-D:-D:-D

Mój ginek to taki bardzo delikatny mężczyzna, zawsze robi usg dopochwowe i bada palcem, chyba tylko raz zastosował u mnie wziernik ale taki plastikowy też delikatny.

reklama
ja mam tez delikatna babeczke,ale zaraz przed zajsciem w ciaze bylam u baby z przychodni i jak zamontowala mi ten zimny metalowy wziernik to myslalam ze mnie on przeciazy i ze spadne na podloge brrrrr
te plastikowe sa super

Do góry