reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Witam Kwietnioweczki:)
A ile Caro miala do terminu pamietacie??:) bo ja sie boje ze u fryzjera we wtorek zaczne rodzic he to by bylo pewnie za darmo bym miala zrobione i w ekspresowym tempeie:)

Aha fajnie ze przyjdzie do Ciebie polozna szkoda ze tu tak nie jest:)

A ja wczoraj mialam skurcze najpierw w brzuchu a pozniej w krzyzach jakos same przeszly:) ale wiecie co chyba uswiadamiam sobie co mnie czeka i zaczne od progu porodwki krzyczec ze chce znieczulenie:)

Gosiaczek faktycznie jak masz tak daleko to lepiej jedz sprawdzic co sie dzieje ja mam 5 minut na nogach do szpitala takze luzik:) A na przeciwko mc donaldna wiec moze wpadne na kolacje przed:)

pozdrawiam i zycze miilego dzionka:)

reklama
Czesc Kwietniowe Rozpadki:cool2:

Skunkanka
bez wsparcia po cc. :confused: Musze doczytać czemu. Ale mam nadzieje ze jak najszybciej dojdziesz do siebie. I co by się nie działo to będziesz silna i se dasz rade. Ja również cię pozdrawiam :-)
Nie bedzie tak zle, zmolestuje M, a z moja matka to norma, ze wtedy, kiedy jej wsparcie jest mi najbardziej potrzebne, to ona albo wyjezdza, albo olewa. Tylko przez te dzesci lat jeszcze sie nie przyzwyczailam:-p

Zbieram sie Laseczki na ta sesje zdjeciowa, ciekawe, co tam pokombinuja:-) Wnioskuje, ze Caro sie rozpadla:-) doczytam po powrocie, bezstresowej soboty zycze!!!!!

Nie pacjentka mojego gina.
No ja też mam nadzieję.
Dziusia a Ty jakąś położną wybierasz czy coś? Bo ja szczerze mówiąc nie miałam zamiaru.Wtedy też nikogo nie opłacałam i nie było źle.ale tak mi wczoraj ta babka nagadała:zawstydzona/y:
Poprzednio nie miałam i teraz też nie zamierzałam, poza tym nie jestem przekonana czy nie jest trochę za późno na szukanie kogoś sensownego. A jaką pewność masz ze z położną to Cię przyjmą?? No bo co? jak wszystkie sale zajęte to na korytarzu będziesz rodzić??

reklama
Do góry