reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

ja mam problem, ze moj olek jak ze mna gotuje to probuje wszystkiego, np. wklada palec do surowego jajka oblizuje i twierdzi, ze nie dobre, ale za kazdym razem robi to samo
mój też tak robi:tak: przed jajem to go strzegę może je jedynie rozbijać i rostrzepywać - ale inne rzeczy niech próbuje - najbardziej oczywiście lubi próbować cukier puder:-D choć mąką też nie pogardzi:-D

reklama
Ale ja nie chce juz cesarki !!! Chcialam zeby tylko powiedzial czy zrobi i ew. kiedy np w 38 czy 39 tc - bo tak zwykle robi sie planowane ciecia. Bronm Boze teraz !!! Mala jest jeszcze za mala !!!

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: sorki - zrozumiałam, że chcesz teraz tej cesarki - przepraszam:zawstydzona/y:

Hej!
Skunkanka - mam nadzieję, że złość przeszła. Szkoda, że zostaniesz bez wsparcia po cc:-(. Będzie ciężko, ale sobie poradzisz :tak:.
Didi - uśmiałam się:-D:-D:-D. Dzięki
famme - tak na dobrą sprawę, to nie wiem też czy ziemniaki mogę? Dopiero w poniedziałek idę do diabetologa.
Jakiś smętny wieczór się szykuje. Może nauczę się fotki wstawiać :confused:
Jakaś rozmamłana jestem.

Niuni4 No masakra!!!! Cholera jasna, który to taki inteligentny z tej zelaznej???? Ja jak byłam na izbie przyjęć to trafiłam na babke-dość młoda, szczupła blondynka, nie była moze super miłą ale rzeczowa i dokładnie mnie przebadała... Odniosłam dobre wrazenie a tu jak czytam twój opis to jestem przerazona!!!! Słuchaj, koniecznie wymuś na swojej gince -jeśli faktycznie jest wskazanie do cc, a tak chyba jest jak dwojka lekarzy ci tak osądziła- to skierowanie na cesarke i jak cos to wal do innego szpitala może.. Ja tam od samego początku nastawiam sie na sn i nie mam przeciwskazań więc nadal obstawiam przy żelaznej ale modle się obym nie trafiła na takiego konowała jak ty na tej ip. Współczuje strasznie...

nio to ja sie zegnam slodkich snow babeczki,no i bez skurczow zadnych.Ciekawe co ta noc przyniesie Madzi_Singh no bo tylko ona chyba teraz na izbie,nie?

do zobaczenia jutro przy sniadanku:tak:

Szwedka w miare przeszlo, na szczescie moj M wplywa na mnie kojaco;-) wiesz, wsparcie bede miala, M obiecal ze pomoze, wiec licze na niego, ale jakos tak przykro mi sie zrobilo...
Buzka na dobranoc i bez stresu:-):-)

Marys pozdrawiam Cie nocna kobietko:-)

Madzia_Singh jak tam?...

No właśnie, Madzia_Singh się nie odzywa, może w końcu się udało i rodzi?:-)

Ja też zmykam pomalu spać, bo obżarłam sie okrutnie i ciężko mi teraz.:oo:

Dobranoc

reklama
witam babeczki!!

ja tylko na chwilke sie przywitać, nie było mnie par dni ale mam teraz ciezką sytuacje w domu problemy z mezem i nie wiem jak to sie zakończy i czy sie nie wyprowadze:confused: także n ie wiem kiedy sie ponownie odezwe

a tak poza tym to wszystko wporzadku, czuje sie dobrze i małą tez wszytsko ok w poniedziałek mam wizyte i dowiem sie czegoś wiecej i jak bede dała rade to dam znać

trzymajcie sie cieplutko i powodzenia wszystkim życze a mamusiom gratuluje!!

dobranoc

Do góry