reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Ja czuje kopniaki z prawej strony na gorze brzucha albo w zebra, a ucisk w lewej pachwinie i czkawke tez po lewej stronie na dole.

Co do mdlosci to ja tez od jakiegos czasu mam codziennie jak troszke za duzo sobie zjem, wiec musze uwazac, bo jak przesadze to musze oddac nadmiar:baffled:

Niuni super ze corcia zdrowa :)

reklama
jak robisz salatke z pekinskiej??

Ja robię tak:
Kapusta pekińska pokrojona , do tego kroję w kostkę zielone ogórki, paprykę i pomidora, dosypuję kukurydzę z puszki, mieszam, a do tego wszystkiego rozrabiam sos sałatkowy włoski Knorr (sos+woda+olej+śmietana lub jogurt naturalny), polewam tym sosem sałatkę, mieszam i zostawiam na chwilę, coby się "przeżarło"

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, chciałam zapytać jeszcze o coś - widziałam, że jest wątek "wieści z porodówek".
Wiem, że mam jeszcze czas, chociaż nigdy nic nie wiadomo, ale i ja chciałabym się z Wami podzielić swoją radością, kiedy na świat przyjdzie moja córeczka.
Czy jest gdzieś jakaś lista kontaktów z Wami, nr tel? Chętnie bym się dopisała, please!!! :tak:

Diabliczka napisz do didi na private , ona ma nasza listę kontaktów ( maile, tel, gg itp) podaj swoje dane to dopisze cie do listy i przesle tobie nasze kontakty i odwrotnie !!!! :happy2::happy2:

Ogólnie może dziewczyny , ktore nie podały jeszcze do siebie namiarów, to prześlijcie jeszcze je do Didi ona uzupełni liste i podeśle jeszcze raz do nas. Kurcze bo mało czasu już zostało!!!!!! :shocked2::shocked2:

Ps. Sorki Didi , że w twom imieniu tobie pracy dodaje.... ale ty nad wszystkim czuwasz, jesteś przecież "naszą kwietniową administratorką" :-D

Dalej jestem najedzona... Zapodam sobie teraz miętkę i grejfruta, bo o obiedzie nadal moge tylko pomarzyć ;-)
Mój dzidziuś wypina pupę na górze, kopie w lewy bok, po prawej na dole szturcha mnie rączką, a czkawkę ma w moim kroku :-D (to są moje przypuszczenia oczywiście, pewności nie mam).
No i troszkę mnie zaczął boleć brzuch i kręgosłup na dole, ale tak leciutko, nawet ponarzekać nie wypada :-p

dzieki dialoliczka za przepis ciekawe tylko czy znajde taki sos tu w polskim sklepie, kukurydza dla mnie odpada ale cala reszta brzmi spoczko i na jutro do rybki tez bedzie pasowac :-)

hejka:cool2:
ja właśnie po wizycie u ginekologa mojego:-D
zbadała i zrobiła to tak dogłębnie ze myślałam ze urodzę:szok: masakra ale bolało. powiedziała ze wszystko jest zgładzone- nie ma szyjki, miękkie, i główka dzidzi prawie w kroku. powiedziała ze powinnam na dniach urodzić ale różnie to bywa:tak:
dzidzia przybrała przez tydzień ok 200g wazy teraz 3557g.

Mnie dziś po śniadaniu złapał jakiś dół, aż sobie popłakałam...
Naszczęście już lepiej się czuję, chyba hormony mi oszalały trochę :sorry2:

Teraz idę sobie zrobić relaksacyjną kąpiel w bombelkach, maseczkę, henne i paznokcie :-D

reklama
hejka:cool2:
ja właśnie po wizycie u ginekologa mojego:-D
zbadała i zrobiła to tak dogłębnie ze myślałam ze urodzę:szok: masakra ale bolało. powiedziała ze wszystko jest zgładzone- nie ma szyjki, miękkie, i główka dzidzi prawie w kroku. powiedziała ze powinnam na dniach urodzić ale różnie to bywa:tak:
dzidzia przybrała przez tydzień ok 200g wazy teraz 3557g.

Gratuluję udanej wizyty :-) I trzymamy kciuki za poród, bo to już w każdej chwili może Cię chwycić :-D

Do góry