sylwiakk303
Fanka BB :)
u mnie klopsiki w sosie pomiodorowym ktory zostal mi po golabkach troszke go doprawie i bedzie jak znalazl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
makaron z białym serem i z cukrem, takie smaki mam ostatnio.
:-).
yyyyyyyyy jasne, kop lezacego...:-):-)zapraszam, a wyszło miodzio, bo zamiast ciasta na wierzch dałam duuuuuuuuużo kruszonki. Palce lizać
hehehehehehehehehehe:-):-):-)ja to bym mu raczej dobrze tym zrobila bo na legalu mogl by zamowic pizze.
choc nie wiem jak to bedzie bo muj chce zamknac swoje konto i zostawic moje tylko wiec cala kassa pod moja opieka nie wie co robi
siedlisko siedliskiem, my nie mamy wyjscia, musi byc moskitiera - biedronki a w lecie znajac warunki, jakie tu panuja, bedzie plaga komarowU mnie ruskie były wczoraj, dzisiaj chyba sobie zapodam makaronik z sosem z suszonymi pomidorkami. Zobaczy się jeszcze, bo czekam na J. do 17.;-)
a w ogóle to się pochwalę - udało mi się w końcu kupić idealny materiał na poduszki do kanapy, więc może jeszcze dziś, a może już jutro zabieram się do szycia. Jak się rozpędzę, to może nawet sama wymodzę baldachim nad łóżeczko synusia, bo dowiezli biały tiul do mojego sklepu (bo co by nie mówić o siedlisku kurzu, bakterii itp., to całkiem na ten baldachim zachorowałam)
Niuni a gdzie Ci te tape'y beda kleic? W sensie na jaka czesc ciala?;-) nieco pomagaja w oddychaniu, nieco na krzyze;-)A ortopeda stwierdzil ze sie 'rozlaze w szwach' i ze chyba nie jestem do porodow stworzona. Dowcipnis, I nic poza tym - tylko mnie na rehabilitacje skierowal - kazal tape'y kleic....mowi ze a nuz pomoga...ale ze by sie zbytnio nie nastawial....niestety w zaden iny sposob nie moze mi pomoc itp itd. Ale nic mi nie mowil co by to wskazaniem do cc mialo byc....Mam nadzieje ze sie podczas porodu nie 'rozpadne':-)
Zaraz wiec ide na pierwsze klejonko