reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

I ja się witam! :-)

. Jestem z tym wszystkim sama.
Komuś z boku najłatwiej jest doradzić wyjście, najwygodniejsze dla niego, bez głębszego wnikania w problemy drugiej osoby...
:tak:

Nie przejmuj się Kochana, ale masz racje. To prawda - ludziom zawsze ocena przychodzi tak łatwo. Mam alergie na takie sytuacje

No dziewczynki ja się dzisiaj narobiłam jak głupi gabryś. A teraz bolą mnie plecy jak cholera. Ledwo się ruszam, ale przynajmniej pokój lśni

Oglądałam zdjęcia w zamkniętej waszych brzuszków. Cuda po prostu, a ja taki wieloryb jestem.........

reklama
Skunkanka pobrali mi krew na tysiace sposobow i rozmazow,mocz na posiwy i jakies proby nerkowe i mam mierzyc cisnienie raz dziennie
ja sie dodatkowo pograzylam smigajac z taka nadwaga jak maly samochodzik

Ta, mnie sie najbardziej podoba marudzenie - tu mnie boli, tam mnie rzgo (jak to moj łojciec mawia) a potem to zrobilam, tam bylam, no przez gole tylki trzaskac:angry:;-);-)
Zuziunia teraz mam wyrzuty sumienia, ze trzymalam kciuki za Twoje zachowania pozyteczne dzisiaj...
Powiedzcie mi, zwlaszcza te, ktore spokojnie moglyby polezec - jaka macie motywacje, zeby tak szalec? Udowodnienie, ze dacie rade??
Uhhh dobra, bo mi sie agresor wlacza..sorki;-)

Kochanie uciskala mi tak moooocno na nie a potem tak jakby chciala zcisnac mi biodra
cisnienie mialam 130/80 ( a z reguly jestem zywym trupem)

Blubell,trzymaj się i nie martw.Jeszcze trochę i będziesz tylko wspominać dzisiejsze problemy.Wierz mi wszystko da się wytrzymać.;-)

Skunkanka masz absolutna racje,trzaskac w gole tylki tylko ze mi absoltnie nikt nie pomoze rozumiesz?jak sama nie kupie wanienki to nie bede miala w czym wykapac dziecka
wiec zaciskam zeby i do przodu bo wiem ze z nim wszystko ok

Bluebell Ciebie akurat rozumiem. I wiesz co? Ciesze sie, ze sie zmobilizowalam do pewnych rzeczy, jak jeszcze bylam na chodzie, mimo ze wydawalo mi sie, ze to wszystko za wczesnie - zakupy, ustawianie i takie tam. Ale teraz stwierdzam, ze dobrze, ze mnie trzasnelo. No ale zobacz - jednak nie bedziesz ostatnia;-)

reklama
no ale mnie sie wydawalo ze ja zawsze bede ;-) ze ja jak ruska armia a tu klops,pierwszy sygnal ze przeginam byl w wigilie i noc na patologii ale ja glupia :confused2:

ale wlasnie dostalam wiadomosc ze m. zakupil tego zielonego golfika wiec jedyny plusik dzis:eek:

Do góry