gosiaczek1973
potrójna mamuśka
Wierz mi jak już się urodzi to dopiero będziesz się martwić o maluszka. I tak już do końca życia ;-):-)
Święte słowa
Zmykamy na rodzinny spacerek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wierz mi jak już się urodzi to dopiero będziesz się martwić o maluszka. I tak już do końca życia ;-):-)
ja popralam i nowe ciuszki...nawet tetrowe pieluchy...popralam i poprasowalam....lekarze tez zalecaja wyprac bo nie wiadomo jakie barwniki uzywane i gdzie nawet nowe rzeczy lezalyelo brzuchatki,
u mnie ostatnie dni intensywne bardzo, co kosztuje mnie duzo sił i bólu. ale za to widac juz efekty w mieszkaniu, wiec chyba było warto pocierpiec.
wczoraj wezwalam mame na pomoc i mam wypucowana sypialnie, lacznie z wypranym dywanem, teraz tylko łóżeczko wstawic i mała moze juz sie pojawic. na co juz niecierpliwie czekam ;D
a tak wogóle dziewczyny pomożcie. wy juz chyba w wiekszosci macie wszystko poprane i poprasowane. ja tez sie za to mialam brac w poniedzialek, ale moja mama mi namieszala w głowie. Mowila ze ona nowych ciuszków nie prala ani nie prasowała. wiec teraz nie wiem.
wy pierzecie nowe rzeczy tez? ciuszki, pościel, kocyki, rożki i ręczniczki? pliss o odp.
pozdrowionka dla wszystkich
elo brzuchatki,
zków nie prala ani nie prasowała. wiec teraz nie wiem.
wy pierzecie nowe rzeczy tez? ciuszki, pościel, kocyki, rożki i ręczniczki? pliss o odp.
pozdrowionka dla wszystkich